• az daha doldursalar daha iyi olacak doypack paketlere sahip. ülkerin "deli dağıtım ağım var allaım mutlaka büyütmeliyim işleri" yaklaşımının son aşaması. yakında beyaz işine girmezler umarım.
  • bu markanın peydah olmasının ardından baharatların ambalajlı satışının zorunlu hale getirilmesi arzusu doğmuştur kanun koyucuda.
  • kuru naneden ziyade toz haline gelmiş naneleri paketleyip sattıklarını düşündüğüm marka. nanesini toz nane diye satsa daha doğru bir şey yapmış olurlar.

    edit: geçen gün başka bir marka bulamadığım için yine ülker ducros nane almak durumunda kaldım. bu sefer yukarıda yazdığım gibi çıkmadı, oldukça güzeldi. kokusu, tanelerinin büyüklüğü falan yerindeydi, üstelik yanında da kekik hediyesi vardı. madem şikayetimi yazdım memnuniyetimi de yazayım dedim.
  • "sarımsaklı tuzlu çeşni" isimli ürünü muhteşem olan baharatçı. kuru sarımsak ve tuz, değirmenden istenilen büyüklükte öğütülebiliyor. çok başarılı.
  • değirmenle beraber satılan ürünlerini kullandım fiyatı diğer markalara göre bir tık daha düşüktü ama sonradan anladım ki ürün bittiğinde tekrar doldurulmayan bir yapıdaymış.

    ürünü tekrar tekrar kullanırım diyerek aldım fakat tek kullanımlık olmasiyla beni hayal kırıklığına uğratan firmanın baharat markasi.

    edit: aradan geçen zamanda ben boş olarak evde duruyordu sıkıntıdan nasıl çıkmaz bu kırayımda içine bakayım diyerekten kaba kuvvet uyguladım. birde ne göreyim tık diye acıldı içine tekrar baharatı koydum fakat eskisi gibi işlevsel ögütmüyor.
    buradan çıkan sonuç ürünü tek kullanımlık yapmışlar.
hesabın var mı? giriş yap