• reklamında yanlış kişi oynatılan ürün.

    uludağ denilince akla hangi şehir geliyor? : bursa
    tülin şahin denilince akla hangi şehir geliyor? : sivas

    başka sorum yok hakim bey.
  • uludağ'ı tebrik ediyorum farklı bir sektöre adım atmışa benziyorlar umarım kaliteli üründür bura üzerinden yürür giderler.
  • yıllardır "suratımı sodaynan yıkıyorum, pahalı kremlere gerek kalmadan çiççek gibi oluyo" diye telkin veren ablaların fikirleri alınarak geliştirilen ürün. başarılı hamle. soda ucuz oluyor, sprey kaktıralım stili genişleme çalışması. beypazarından devamını bekliyoruz.
  • geçen ay casita'larda gördüğüm yepyeni bir bakım ürünü. avene'i örnek almışlar sanırım. premium serilerini de çok beğenmiştim içimi çok güzel.

    moda ve güzellikle ilgili olanların da bileceği üzere, maden suyu kate moss'un vazgeçilmez ürünüdür. bülent ersoy'un süt banyosu nasıl efsaneyse keyt'in de maden suyu banyoları pek meşhurdur akhdsj. casita'dan başka bir yerde göremedim ama. hatta güzellik ürününün mantıcıda satılmasına epey şaşırmıştım da garsonlardan biri casita'nın sahibinin uludağ içecek'in sahibiyle ortaklığının olduğunu söylemişti. ne kadar doğrudur bilemem tabii. şişesi 25 liraydı sanırım bana biraz gereksiz geldi şahsen. o da olmadı uludağ premium'u fısfısa döker fısfıs ismail gibi dolaşırım ortamlarda.
  • yüzüme gün içinde şapşap termal su olsun, ferahlatıcı sprey olsun sıkmayı severim. ben de böyle bir insanım işte, yaradılış. youngblood’un spreyini baya bir süre kullandım ama yoğun bir lavanta kokusu olmasını sevmiyorum. avene’nin termal suyunu dev severim ama uludağ’ınki de fena değil. gerçekten bir ferahlık veriyor. ara sıra yüzünü maden suyuyla yıkayanlar zaten beğenir ama ya benim çok bu işlerle işim olmaz, bir nemlendirici kremim var sadece ablalarının olayı değil bence.

    ben sevdim valla. yazın güneşe karşı korumalı olanı da işe yarayabilir. beni roc’un o abartılı kokulu spreyinden kurtarabilir.
hesabın var mı? giriş yap