• --- spoiler ---
    önemli duyuru rt lütfen
    ulusal kan stoklarımız azaldı
    pandemi nedeni ile artan kan ve plazma ihtiyacını karşılamak için daha fazla kan bağışı almamız gerekiyor. hastalarımızın sıkıntı yaşamamaları için sizi kan bağışına davet ediyoruz.
    --- spoiler ---

    kızılay başkanı dr kerem kınık açıklamasıdır. doğru veya yanlış tartışılır ama, insanlar sırf bu adam kızılay başkanlığından istifa etmediği için kan bağışı yapmıyor. kurumlara güven o kadar kaybedilmiş durumda. yazık bu ülkeye valla yazık.

    ilgili paylaşım
  • kan vermekten kaçmıyoruz, kan vermekten kaçınıyoruz.

    medine dilencisine döndü iyice.

    (bkz: sultanahmet'te dilenip ayasofya'da sadaka vermek).
  • kızılay başkanı ilk önce ensar vakfından isteseydi.
    tanım: çok ciddi bir olay fakat açıklamayı şimdiki kızılay başkanı yapınca insan illa ki kötü niyetli düşünüyor.

    edit: bir tane malum partinin malum çocuğu gelmiş bu yazım yüzünden insanların kan vermekten vazgeçeceğini söylemiş ve bana hakaret etmiş. küçük beyniyle böyle bir sonuç çıkarmış. ananıza zorla sövdürmeyin.
  • normaldir.

    insanlar o kadar nefret etti ki kızılaydan, kan vermeyi bile güvenli bulmuyorlar.

    ben düzenli kan bağışçısıyım, hala gidip kan veriyorum. vermek istemeyen arkadaşları ikna etmeye çalıştığımda bana "ben kan versem o kadar ihtiyaç sahibinden önce akp'li bir kalantorun akrabasına gider, daha kötüsü, katar'a satmayacaklarını nereden bileceğim" cevabı aldım.
    hak veriyor muyum? evet... kan ihtiyacının öneminin de farkındayım. ama kurumu rezil rüsva etmeseydiniz, kurumu birilerinin para kaçakçılığına alet etmeseydiniz bunlar olmazdı.

    beter olun diyeceğim de, size bir şey olmuyor. olan ihtiyaç sahibine oluyor. kızılay'ı bari temiz bıraksaydınız. orayı da kirletip lekelediniz. elinizin değdiği ve pislenmeyen tek bir şey yok.

    edit: bir yazar şunu attı.
    (bkz: kızılay'ın topladığı kanların yurtdışına satılması)
    kaynak

    yazıklar olsun.
  • spoiler kısmında bile kızılay a neden kan vermemeniz mesajını veren entry paylaşmış arkadaş.
    --- spoiler ---

    efendim kişiler gider kurumlar kalır. yapmayın etmeyin imkanınız varsa ihtiyaç sahibi birine destek olun kan bağışı yaparak.
    --- spoiler ---
  • yapılan bağışları ensar vakfına aktarıp birilerinin cukkasını dolduran adamın yönettiği kuruma değil kan, ter damlası bile bağışlanmaz.

    siktirsin gitsin ensardan istesin ne istiyorsa.
  • demek ki yapamıyorsunuz.

    acaba niye?

    çağrı falan yapmayın, istifa edin...

    (bkz: #115872935)
  • sizin gibi yönetim olduğu için yaklaşık bir buçuk sene kan vermemiştim fakat geçenlerde dayanamayıp verdim. insanları güzide kurumdan soğuttunuz. bravo!
  • ensardakiler versin.
  • normal şartlarda bağış yapardım ama sağ olun böyle bir kurumun bile içine ettiğiniz için zerre güvenimiz kalmadı.

    o kanları satıp parasını vakıflara vermediğinizi nereden bileceğiz? ihtiyacı olan insanlar için çok üzülüyorum ama bunu sömürerek bu iş yapılmaz. gönüllülük esasıyla yapılır bu işler ve kusura bakmayın ama içine ettiniz.
hesabın var mı? giriş yap