• sınıfının en iddialı havalı modellerini üreten silah firması.
  • beretta, colt, magnum, walther, browning ve s&w markalarının, aralarında sahibi olduğum 6 inçlik smith and wesson 357 modeli de dahil bir çok modelini bire bir ölçekli ve lisanslı olarak üreten havalı silah üreticisi.

    6 inch – smith & wesson 586

    (bkz: revolver)
  • aynı zamanda (bkz: glock) markasının da lisanslı üretimini yapan gaz tabancası firmasıdır. silahların üzerinde bayağı böyle glock'un simgesi bulunur ve kabzanın üzerinde sağ tarafta da "officially licensed product of glock*" yazar.

    mesela glock 18c gen3 modelinin birebir lisanslı üretimini yapar ki, full-auto modu ve extended şarjörü de vardır. efsane bir şeydir kendisi
  • blowbackli glock lisanslı tabancalarından birisine göz koyduğum havalı silah üreticisi.

    benim olacaksın glock 19x furucam kırbacı furucam kırbacı..
  • bu markaya ait gbb serisinden glock 17 gen5 ve airgun sınıfından smith&wesson model 629 classic sahibi olarak şunu söyleyebilirim. gerçekten premium sınıfta ve dışardan bakıldığında gerçeğinden farkı yok gibi ve full lisanslı ürünler. üzerindeki trademarklar, logolar her şeyiyle... malzeme kalitesi, dokusu kendisine hayran bıraktırıyor.
    model629(nam-ı diğer çakır'ın silahı),glock17
  • hdr 50, hdr 68, hdp 50 gibi ev savunması için kullanılan çok etkili havalı tabancaları mevcut marka. ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama maalesef araştırdığım kadarıyla türkiye'ye 11 joule ve üzerindeki modellerin ithalatı yasak. yabancı ülkeden satın alsanız dahi emniyete 7,5 joule altında belgesi ibraz etmeniz gerekiyormuş. 7,5 joule olanlarda da yalnızca kauçuk mermi atabiliyorsunuz. çelik bilye alıp denemek lazım ama emin olamadım. hırsızda, tinercide, mafyada her türlü ruhsatsız silah elden ele gezerken, ruhsatlı tabanca almak için böbrek bırakmanızı isteyen devletimiz, "arkadaş bari şöyle bir şey alayım kendimi korumak için" dediğinizde onu da düşünmüş ve engellemiş. ne güzel istanbul be.
hesabın var mı? giriş yap