• denizli bölgesi hakemi. 15 ağustos 2015 göztepe elazığspor maçını yönetti. bu pozisyona penaltı vermemeyi tercih etti. görme konusunda sıkıntılı. art niyet aramıyorum.
  • eğer böyle devam ederse fazla değil iki yıl içinde ali palabıyık ile en iyi hakemlerimizden olacaktır. (bkz: 2 ekim 2015 sivasspor mersin idman yurdu maçı)nı da muhteşem yönetti.
    göztepe elazığ maçında vermediği bahsi geçen penaltı gerçekten penaltı değil. atak yapan oyuncu uçuyor resmen.
    bu hakemi takipteyim.
  • 2 ekim 2015 sivasspor mersin idman yurdu maçı'nda çok sakindi, inşallah çok iyi yerlere gelir.

    bir röportajını buldum az önce çok da iddialı bir cümle geçiyor içinde. "bir gün gördüğümü çalamazsam bu işi bırakırım" inşallah hep sadece gördüğünü çalar başarılır olur. maşallah diyelim ve röportajda da geçen meşhur penaltı pozisyonunu paylaşalım

    röportaj

    edit: kazara 25 kasım 2016 cuma alanyaspor kayserispor maçının özetini izledim (başka izah edecek bir şey bulamadım) maçın anasını sikmiş hakem. kayserinin 2 penaltısını vermediği gibi alanya'ya nispeten tartışmalı bir penaltı veriyor, alanya lehine verdiği ikinci penaltı kararında ise bariz gol şansını engelleyen kaleciye kırmızı kart veremiyor, ilk penaltı sonunda da kalesinden çıkıp kendisine bilerek veya bilmeyerek çarpan kaleciye direkt kırmızı kart vermesinin bunda ne kadar etkisi var bilinmez. yani özetle eğer gördükleri bunlarsa ortada büyük bir sıkıntı var demektir. ayrıca kayseri'nin küme düşmesini istiyorum o ayrı konu.

    edit2: fenerbahçe alanya maçında gördüğünü çalmamıştır biraz sözünün eri olsa bırakır gider. burayı okuyorsan bil ki sülalende bir kişi bırakmadım anmadık, gördün ve çalmadın. sen gibi serkan tokat da inşallah aman dileyin, pişmanlıktan perişan olun ama su veren olursa anasını skyim.
  • https://www.youtube.com/watch?v=llof4dcyo8e

    "kapıların açılması, birbirine çarpması, kapanırken çıkardıkları sesler..."
  • anadolu temsilcilerinin maçlarını katletmekle meşgul hakem. kazara büyük bir maç verilirse kendine, o zaman şenliği görürüz.
  • özetten gördügüm kadariyla kayseri'nin iki verilmeyen penaltisi, alanya'nin penaltisina göre daha acik. uzerine son dakikalardaki penaltida kirmizi cikartamamis.
  • ankaragücü-alanyaspor maçında yaptıklarını hala unutamıyorum. alanyaspora özel bi ilgisi var, kayseriyi yaktı bugünde. bence koşmaktan başka hiç bi şey yapmıyor. büyük maçlara verilmeyecek vasat hakem.
  • şu an oynanan trabzonspor gaziantepspor maçını yöneten hakem. biraz önce trabzonspor lehine penaltı verdi, antepli oyuncuya da sarı kart.

    bu hakem daha geçen hafta içi bu pozisyonun aynısında ismail'i oyundan atmıştı.
  • asıl mesleği jeoloji mühendisliği olan süper lig klasman hakemidir
  • şu anda oynanmakta olan bursaspor-alanyaspor maçında berbat bir yönetim gösteren ve biri bursaspor'a diğeri alanyaspor'a olmak üzere 2 tane komik penaltı çalmış hakemdir.
hesabın var mı? giriş yap