• bogdan tanjevic kendisi için "yeteneği soyadından belli zaten" demiştir... iyi oyuncudur, ilerde milli takımda kendine yer bulabilir belki...
  • tribünlerden, atamadığı basketlerden ve daha birçok şeyden oyun içerisinde çok etkilenen duygusal basketbolcu. bu özelliği nadiren gaza gelmiş bir bünye olarak oyununa yansıyor ve takımına fayda sağlıyor.
  • selçuk ernak'ın takımın başına gelişiyle süre alamayan ve takımdan ayrılacağı kesinleşen banvitsporlu oyuncudur. galatasaray cafe crown a yakın gözükmektedir. çalışmayı ve kendini geliştirmeyi nasıl olsa boyum 2.10 ille de bir takım beni gelir alır diyerek ertelemektedir. bu performansı ile ligde iyi süreler alması zor gözükmektedir.
  • şu anda darüşşafaka - yeşil giresun maçında gösterdiği mücadeleyle dikkatimi çekti. kaşı yarılmasına rağmen oynamak istemesi, gerek hücumda gerek savunmada pota altında ribaund vermemesi falan harika.
    haydi giresun bbl'ye!
  • türk basketbolunun başarılı isimlerinden. bu sezon yeşilgiresun belediyespor forması giymekte ve takımına beko basketbol ligi yolunda önemli katkı veriyor.
  • kariyerinde sırasıyla karşıyaka (altyapı), tofaş (altyapı) kuşadası belediye, kombassan konya, robert bosch, banvit, mersin büyükşehir belediyespor, antalya büyükşehir belediyespor, erdemir, türk telekom, ted kolej, maliye milli piyango, yeşil giresun belediyespor, eskişehir basket, zirve üniversitesi, best balıkesir, mamak dsi, bursaspor ve son olarak da erzurum büyükşehir belediyesi formalarını terleten veteran pivottur kendileri. önümüzdeki sezon da erzurum kariyerinin devam etmesi beklenmektedir.
hesabın var mı? giriş yap