• "sayın yolcularımız, can güvenliğiniz için lütfen sarı çizgileri geçmeyiniz. trenleri sarı çizgilerin gerisinde bekleyiniz." bu anons tüm ankara metro istasyonlarında günde 50 kere yapılıyorsa, sadece ümitköy metro'da günlük 500 kere anons çekiliyor.

    her metro treni gelişinden sonra bu anons minimum 10 kere tekrar eder. çünkü yukarıdaki güvenliklerin kameralardan peronda bekleyen sığırları uyardığını anlamazlar. adam aşağıya inip seni ikaz etmemek için 10 kere arka arkaya aynı anonsu geçiyor ama o sığır asla anonsun kendisine yapıldığını anlamaz. her gün aynı sahne tekrarlanır.

    trenden inecekseniz bu istasyonuda işiniz çok zordur. hele ki sabah işe gidiş vaktiyse asla inmenize izin vermezler. tren yavaşlarken içerden inmek için bekleyenleri gördükleri halde zombi sürüsü gibi kapının önünde çullanır ve kapı açılır açılmaz medeniyetsiz ayılar gibi sizi ite kaka trene geri sokmaya çalışırlar. (sabah 7.30-8.30 arası burada trenden inmek çok zordur) tren perona yanaştığında medeniyet ortamı terkeder ve orman kanunları geçerli olur.

    yürüyen merdivenlerin solunda mutlaka bir dayı bekler. sağda ip gibi dizilmiş insanların neden soldaki geçişi boş bıraktığını anlayamaz. sağa geçer misiniz dediğinizde geçmez. mutlaka ittirip kaktırmak lazımdır. ulus ve sıhhiye istasyonundaki tiplerin birebir aynısını burada görebilirsiniz.

    yukarı duraklara çıkınca mutlaka yanınızda sigara içerler. adam hiç düşünmez; ulan burda 50 kişi otobüs bekliyor acaba rahatsız olan birisi olabilir mi? otobüs duraklarında sigara içmek yasak ama bu sığırların dibine zabıta polis diksen yine içer. orada sağa sola gitme ne bilim bir yere oturma imkanınız yoktur, çünkü sıradasınız amk ve otobüs gelene kadar bu medeniyetsiz öküzlerin sigara dumanını solumak zorundasınızdır. niye uyarmıyorsun dersen, hangi birini uyaracaksın? bazen aynı anda hem sağındaki hem solundaki sigara içiyor.

    özetle; melih gökçek'in çayyolu'na attığı en büyük kazıktır. adamlar o kadar oy verdiler seçimin ertesi günü bu ring icadını çıkarttılar. eskiden adam kızılay'dan ulus'tan tek seferde binip evine gidiyordu şimdi bu bok çukuru istasyonda inip ring bekliyor. bakalım 31 mart seçimlerinde en ufak bir yansımasını görecek miyiz merakla bekliyoruz.
  • senin medeniyetsiz dediğin kişilere onlar 'yav bizim millet te çok işini biliyor hehehuehe' şeklinde baktıklarından dolayı 31 mart seçimlerine bir yansıması olmayacaktır. umarım yanıltırlar...
  • ankara metrosunda bi durak.
    dışarıda otobüs durakları var.
    tüm güzeller buraya toplanmış, yarım saatte günüm güzelleşti. hem survivor'dan daha eğlenceli herkes koşuşturuyor
hesabın var mı? giriş yap