• pazartesi ve salı günlerinin vazgeçilmez eğlencesi.

    orglarına yapanlar anasına sövmüş gibi davranmasıyla meşhur umut açıkgöz, ekrandan, tek başına tarabya havasını körüklüyor adeta.

    kalite mi? ne kalitesi lan taverna bu. şarkılar mı? eşlik etmek mi? ne mümkün... orijinalleriyle alakası yok, hangi şarkıyı dinlediğini anlamak 20 dakka sürüyor ama olsun amk taverna bu. detone mi sikerler lan ne detonesi taverna dedik ya. eşlik etmek mi? sürükleyicilik mi? fül! alkol mü galon galon içiriyor düzensiz. dans mı? nikah masası çalarsa tabii ki ediyoruz.

    uzun zamandır ekranda olmasına en sevindiğim adam. tv yoksa tabletten, o yoksa telefondan girerim apansız.

    şarkıya başlarken şöyle diyor mesela:
    "güzel dinlemeleriniz, inlemeleriniz olsun dostlarım..."
    sipert.
  • umut gercekten program boyu surukluyor, insanda eslik rtme istegi yaratiyor kendisini tebrik ediyorum. fakat surekli ayni sarkilari soylemesi buyuk bir eksi. ıstenen sarkiya haftaya bakacagim diyor ama bakmadan geliyor. hep ayni parcalar. tembellik yapmasin. kulagi cekilmeli.

    bir sozum de ucankus yonetimine. lan boyle bi program 1 saat mi olur? tavernada ilk 1 saatte insanlar sirtlatindaki montu bile cikarmiyor ortama alisana kadar. uc kadeh iciyoruz tam moda giriyoruz program bitiyor. suresi mutlaka ama mutlaka en az iki saate cikarilmali. yetmiyor, modumuz bosa gidiyor isin yoksa sonra yutube gir. hayir kaybeden siz oluyorsunuz onun icin soyluyorum.

    bi de umut bi daha tarkan sarkisi soylemesin anladik midisi cikmis ama muslum'den sonra tarkan olmuyor. anlamsiz. nafile.
  • programda oldukca sik karsilastigimiz, umut'un elini saclarina yaklastirip uzaklastirarak sesine vibrasyon vermesi enstantanesi kendisinin cok teremin bi insan oldugunu anlamamiza vesile oluyor.
  • dream theater a koysan sırıtmaz.
  • şu an evdeki italyan misafire dinletiyoruz kendisi şok geçiriyor bizde beraber vay be umut abi bu enerji nerden valla bravo
  • umut açıkgöz denen ibişten midem bulandı. bu programın 1 saniyesine bile tahammül edemiyorum. orgdan midileri yükleyip çalıyormuş gibi yaparak insanların kandıran sahtekârın biri bu oğlan. eskiden harbiden çalardı, bi esprisi vardı. artık mididen, poz kesmeden, saç titretmeden başka bir şey yok programda.

    insanın bi halt sanıp güvendiği birinin halt değil kazulet olduğunu fark etmesi gerçekten üzücü oluyor. artık kendisini her gördüğümde şöyle bi sövüp hemen geçiyorum. bir zamanlar nerede çıksa gidip dinleyecek kadar, peçenekli süleyman (burada adını andığım için bile özür dilerim başgan) kadar eksantrik bulduğum bir insanken artık kazulet olması kendisinin başarısıdır.

    bu heriften hiçbir şey beklemeyin. taklitçi, ucuz, bayat ürün satan, çapsız tüccarın biridir.

    artık yeni favorim bursalı deli vahit. bu başlığa uğrayan herkese ısrarla tavsiye ederim:
    https://www.youtube.com/…ts1vtszlesu-rqgbi&index=38
  • kendisini tebrik ediyorum, tek kisilik dev orkestra hem costuruyor hem gulduruyor gam keder birakmiyor vallahi (bkz: yuru be kocum)
  • zap yaparken karşılaştım kendisiyle. * canlı yayınlanıyor an itibarıyla. hayata karşı umut bey kadar tutkulu olsam daha ne isterim.
  • hayvan gibi performanslar dinleyebilceğiniz program. müptelası oldum.
  • yatmadan önce şöyle bir dolanayım diye tv’yi açtığımda gördüğüm program. bu adam bir harika dostum! pek kibar, pek naif bir arkadaşımızmış kendisi.*
hesabın var mı? giriş yap