• united nations children's fund. cok tatli kartlari var, aliyosunuz cocuklara yardim ediyosunuz boylece. tabii o cocuklar biz yardim etmiyoruz diye olmuyolar acliktan, savastan. kapitalizmin komik iyi niyet gosterilerinden biri..
  • somut sonuclari gozlemlenebilen ve yararlari maksimumda olan iyi niyetli hayir kurumu unicef. cozumun yardim etmekten ibaret oldugunu dusunmemize yarayan, biz hayirseveriz, ne kadar da guzel yapiyoruz, uc kurus da siz verin sizin de iciniz rahat etsin diye insanlari kandiran asagilik kuruluslardan biri. onlarin sizin iyi niyetinize ya da acimaniza ihtiyaclari yok. o cocuklarin o durumda olmasinin nedeni de ne bizim gibi insanlar ne de kendileri. silah tuccarlari, dunyanin sayili ve hic bir listede gorunmeyen gercek zenginleri, gercek yoneticileri daha rahat etsin diye onlar o durumda. bu durumda iyi niyetli olmak komik olmaktan baska bi anlama gelemez. ne senin benim cebimden cikan 3-5 kart parasi, ne de turkiyenin butcesi o cocuklara cozum olacaktir. buyrun siz fitre zekat verin, kart alin, piyango bileti alin falan.. kimbilir belki de sira sizde?
  • iyi mi kotu mu olduguna, ise yarayip yaramadigina, ya da dogru yonde yarayip yaramadigina bi turlu karar veremedigim kurum
  • unicef'in kartları, kahve kupaları falan vardır ama en güzel ürünü defterlerdir. bir unicef defteri koleksiyoncusu ile tanışmıştım. bana da bulaştırdı bu illeti.
  • her yılbaşında kataloğu gelir unicef'in. puzzle, kart, oyun falan sipariş ederiz, yollarlar. sevimli çocuk resimleri oluyo kartlarında. ama o katalok biraz katakulli bişidir. böle bi açtın mı bida aynı şeklinde katlayamassın, izleri takip etmeye çalışırsın, olmaz. kurum olarak hayırlı bi kurumdur ama unicef. hedef güsel yane...
  • www.unicefturk.com
  • bir ucuncu dunya ulkesinde yasamanın getirdigi tum cefalara katlanmamın sebebi olan cok uluslu bir orgut. ayrica binasinda bulunan tum bayan ve erkek tuvaletlerine bedava prezervatif koyma gibi bir politikasi olan kurulus.
  • an itibariyle 157 ülkede çalışan, 8 adet bölgesel ve 126 adet ulusal ofisi bulunan, aynı zamanda floransa'da bir araştırma merkezine ve kopenhag'da tedarik merkezine sahip olan new york merkezli hayır kurumudur. 2002 yılı harcaması tamı tamına 1 milyar 273 milyon dolardır. bütçesinin yüzde 64'ünü devletler karşılamakta olup geri kalan yüzde 36'lık bölüm unicef'in ulusal komiteleri ve satışa çıkardığı tebrik kartı ve bilimum ürünlerinden elde edilmektedir.
  • http://qshop.tr.net/unicef.aspx?sid=1120086 sayfasından unicef ürünlerini satın alarak bağışta yapılıyor.
hesabın var mı? giriş yap