• eğer tarif ettikleri gibi olursa gayet iyi olacaktır. her ne kadar hemen arkasındaki nur emre sitesi ve yanında kalan seyranyeri sitesi sakinlerine zor günler geçirmiş olsa da, mükemmele yakın bir projesi var. ve ayrıca yeri de çok iyi bence.
  • öncelikle 2. günüm. ortam çok iyi (şimdilik). tiki boylar çoğunlukta ama iyi ya personel kafa. gün doğumuna yakın ezanla uyandım öldüm sandım ağlicaktım lan. o nası bi ezan kulağımın dibinde. aha dedim öldüm. sonra şaadet falan getirdim nesye baktım ölmemişim. rahatladım. süt içip geri yattım. ailemden ilk uzak düşüşüm. özlüyorum onları. sivrisinek pek yok. raad uyudum. güzel ya gelin tanışak. yanlızım :(
  • kontrat yapıldıktan aylar sonra " meb'e devrolduk artık geçen seneki imkanların hiçbirini kullanamayacaksınız " dediklerinde içimizi bir korku kaplamıştı . 1000 lira para veriyorsam neden kyk ile eşdeğer imkanlara sahip biyerde kalayım düşüncesi bir çok öğrencinin kafasındaydı ama söylendiği gibi olmadı. ne giriş - çıkış saatlerine nede arkadaş getirilmesine karışıldı şuan her şey iyi gidiyor
    ek olarak karma yurt konseptine geri dönseler dadından yenmez vallahi eski unisiteyi özledik
  • bakalım sözlük , bugün çok beğenerek kayıt olduğum öğrenci apartı ve otel. edit zamanla gelecek.

    edit 1 : internet hızı ve kalitesi benim için çok önemli olduğu için kayıt yaparken defalarca durumunu sordum, öve öve bitiremediler. umarım hayal kırıklığına uğramam.

    edit 2 : bugün geldim yerleştim sözlük. çoğu konuda ilk izlenimler fena değil. download 18mbps hız alıyorum.

    edit 3: duvarları sanırsın kağıt, milletin konuşmasından gülmesinden gece asla uyunmuyor .

    edit 4: ismini alan suites olarak değiştirmiş, ünisite isminden kurtulmuştur. (bkz: alansuites)
    -yemekhanesini soracak arkadaşlar için şunu diyebilirim :bir kaç hafta yedikten sonra sıkılıyorsunuz, hep aynı yemekler çıkıyor , et tavuk genellikle çıkmıyor . çoğu zaman mideniz mutlu ayrılmıyor yemekhaneden. önermem. yemekhane çalışanları çok güleryüzlü .
    -temizlik olayına gelirsek de her hafta bir kere ücretsiz temizlik oluyor. bulaşık hariç tertemiz ediyorlar odayı başarılı.
  • edirne'ye geldiğimde kaldığım güzide hotel!
    sabah kahvaltısı müthiş gerçekten, odalar temiz, personel çok ilgili, ayrıca istediğim kadar araç kokusu da veriyorlar.
  • eskiden adı ünisite olan yeni nesil yaşam merkezi. her yeri sürekli dezenfekte ediliyor. odaları mis gibi temizleniyor. bu dönemde tam da ihtiyaç duyulan bir tutum. kalan tanıdığım herkes çok memnun kaldı. memnun kalmayan var mı bilmiyorum. (bkz: alan suites)
hesabın var mı? giriş yap