• ogrencilik. gurbet. ara ara gurbetten ailenin yasadigi sehre yolculuk. otobus. gecenin bir koru saril saril suyla yikanan otobus ve bu otobusun konuslandigi dinlenme tesisi. bu rutinin oznesidir bu tesis. ogrencilik hayatini gurbette geciren herkes icin bu ogrencilik hayatiyla ozdeslesmis bir dinlenme tesisi olsa gerek ulkenin degisik degisik yerlerinde. benimki mi?

    "sayin kamil koc yolculari otobusumuz "kamil koc susurluk dinlenme tesislerine" varmis bulunmaktadir. mola suremiz 30 dakikadir. mola bitimi otobusumuzdeki yerinizi almaniz onemle rica olunur. degerli esyalarinizi yaniniza almayi unutmayiniz"
  • sivas'tan sonra bir dinlenme tesisinde dururdu benim otobüsüm hep. o nasıl bir soğuktur, 40 yıllık erzurumluyum orada yediğim soğuğu hiçbir yerde yemedim.
  • "metin dinlenme tesisleri iyi yolculuklar diler, teşekkür ederiz." (ama teşekkür ederiz hızlı sesletim)
  • kula str dinlenme tesisleri. afyon kolaylı dinlenme tesisleri.
    tek hatırladığım her şeyin çok pahalı olmasıydı. yılda en az beş kere önlerinden geçmeme rağmen hiç oralarda durmam. bilinçaltıma nasıl bir iz bıraktılarsa artık.
  • (bkz: ekbir dinlenme tesisleri)

    2001-2007 yılları arasında buraya kaç kere gittim inanın bilmiyorum. burası ile ilgili hatırladığım çok güzel ayvalık tostu yaptıklarıydı. yolum düşerse bi daha uğramak isterim aslında. nostalji olsun
  • afyon ikbal tesisleridir. soğuğunu yemeyen de öğrencilik yaptım, bayramda seyranda baba ocağına gittim demesin. o öyle bir soğuktur ki çene kaslarına hakim olamazsın. uyumaya yüz tutmuş, kalp atışları yavaşlamış ve otobüs sıcağı ile mayışmış bedene bir anda mızrak gibi saplanır orta kapıdan gelen soğuk hava. biraz kendine gelince sıkıştıran tuvalet ihtiyacını hissedersin. işin bittikten sonra çıkıp bir sigara yakayım dersin, dalarsın o anda otobüsün ön camını yıkayan fırçaya. sorgularsın hayatı. değecek mi bu üniversiteye? değecek mi bu ayrılık hasreti? yoksa asgari ücret + sigortalı bir iş için mi tırmalayacaksın kapıları diye. herhalde bu yıkamacı dayıdan kötü olmaz şartlar diye düşünürken bir yudum daha alırsın ciğerine saplanan cam dumandan. sevgiliyi düşünürsün, uyudu mu acaba? tepside dolaşan çaya bakarsın içsen bir dert içmesen bir dert. yeni servise çıkmış ve sıcağından denk gelirse şanslısın. o çay da hayattaki diğer beklentilerin gibidir. çok istersin beklersin ama bir türlü olmaz. karavana... soğuk gelmiştir. hareket saati geldiğinde gelir zaten hep o sıcak , buharı üstünde çaylar.
  • gürün dinlenme tesisi.
  • tunatan
    adalya
hesabın var mı? giriş yap