• az önce mezun olduğum okulda bu sene bahar şenliğine kimler geliyormuş diye google'da arama yapmak istemem sonrasında karşılaştığım durum.

    itü,ytü,odtü,boğaziçi gibi top level okullarda bile bahar şenliği düzenlenmiyor artık sanırım. bir tek odtü'de düzenlenmiş o da valilik yasağı nedeniyle yalnızca 1(bir) gün.

    anadolu'da bazı üniversitelerde yapılmaya çalışılmış ancak gelen isimler felaket, en iyi isim piiz filandı gördüğüm 2-3 şenlik yapan üniversitede.

    cidden bir halkın eğlenmesi,gülmesi,pozitif enerji saçacak aktivitelerde bulunması bu kadar korkutuyor mu değerli devlet büyüklerini? neden güzel olan herşeye karşısınız? 100 kişilik bir gençlik toplanmasına bile müsadeniz yok artık, garipsiniz, kötüsünüz.

    edit : durum o kadar da kötü değilmiş henüz anlaşılan, özel mesajlardan gördüğüm kadarıyla odtü öğrencileri 3 gün olarak yapmış şenliklerini, itü de güzel bi şenlik yapmış. başlık altında da azımsanmayacak sayıda şenlik gözüküyor. sevindirici bu hali de :)
  • balıkesir üniversitesi’nde kermes tadında olduğu için en azından oradaki grup için kayıp olmayan olay.
  • eskiden ege deü cbü ye mor ve ötesi manga ogün gibi isimler gelirdi artık yok , selçuk üniversitesine en son geçen yıl şebnem ferah geldi konya onun haricinde bu yıl hiç yok sanırım artık
  • biz iki yıl bahar şenliği görmedik ne güzel şeylerdi ulan hep mi gençlere karşıyız hiç mi eğlence sevmiyoruz ne bom bok işler bunlar böyle.
  • chill@ozu adıyla özyeğin'in düzenlediği şenlik vardı bu sene istanbulda bir tek.

    edis
    manga
    fatma turgut
    mahmut orhan
    oscar and the wolf

    falan geldi onun dışında bu kadar tatminlar bir festival göremedim ben.
  • odtü de kıbrıs kampüsü düzenledi. ana kampüste de 9-11 mayıs arası var. 3 gün olacak yine yani. diğer üniversiteleri çok takip edemedim.
  • şimdiki üniversiteli nesillerin işi zor. bizim zamanlarımızda (1990'lar) her şey daha güzeldi. üniversitede bile okumak güzeldi. internet bile yoktu, değil akıllısı daha cep telefonu bile yoktu ortada ama herkes daha güzel sosyalleşiyordu. festivallerimiz, kutlamalarımız oluyordu. boşuna dememişler oldies but goldies...
  • 4 yıl aradan sonra bu sene güzide okulum ege üniversitesi'nde duzenlenmis ve tarih itibariyle hala da devam etmektedir.
  • kayıtlara şey olarak geçsin: akp döneminde üniversiteleri ahıra döndürdüler.
hesabın var mı? giriş yap