• bildiğim kadarıyla bu sahtekarlar, dekanlıklara para ödeyerek stand açma hakkını elde ediyorlar. üniversiteler üç kuruş para kazanacak diye öğrencileri bunları kucaklarına atıyorlar.
  • ha bir de kızların duyguları ile oynayıp kendilerine eğlence çıkarıyorlarmış kendi ağızlarından işittim ne yazık ki otellere geliyorlarmış falan filan ve bunun ardına aynı şöyle bir cümleye maruz kaldım "akşam olsa da yatsak" nasıl kaçtım bilmiyorum
  • sorumluluğun büyük kısmının üniversite yönetiminde olduğu rezalet. açıkcası rezaletten ziyade düpedüz dolandırıcılık bu, ve bune göz yuman herhangi bir üniversite yönetimi de bu dolandırıcılığın bir parçası. bir rektör ya da bir yerin başkanı olarak, yönettiğiniz kurum hakkında dolandırılma ya da kandırılma lüksünüz yoktur.
  • yöntemleri şu şekilde:

    - standın önünden geçen öğrenciyi durdur.
    - psikolojik baskı seviyesinde laf ebeliğiyle sözde kampanyaya ikna et.
    - ne idüğü belirsiz sözleşmeye imza attır.
    - ürünlerden birini orada açtır. (yakından şahit olduğum vakada sesli kitap cd'lerinin pakedini açtırmışlardı. böylece sözleşmeden cayma şansı kalmadı.)

    neyse ki sözleşmeyi imzaladığının ertesi günü öğrenci akıllılık edip babasını aramış. avukat olan babası da ne olduğunu anlayıp bayağı bir uğraşarak sözleşmeyi iptal ettirip kitapları vermiş, belgeleri geri almış.

    sonradan görmüşler ki sözleşmede fiyat kısmında rakam # işareti ile kapatılmamış. birkaç tane sıfır ekleseler kimsenin haberi olmayacak.

    rezalet gibi rezalettir.
  • ilya adı verilen yayınevinin yediği halttır..
  • rezalet tam anlamıyla kandırmaca durumu.

    ilk dönem de birinci sınıf öğrencilere satıyorlar işe yaramaz o setleri.

    erkek kardeşim genelde bir şey alırken fikrimi sorar. nedense ilk dönemin verdiği heyecanla almış bu setlerden. aldıktan hemen sonra söyledi. o kitapların hiçbirisini kullanamayacaksın, işe yarar bir kitap ya çıkar ya çıkmaz canımiçi dedim. boş kalabalık olacak.

    adam ilk üniversiteye başlama heyecanıyla o kadar hevesle almış ki kitapları. baktım modu daha da düşecek sustum. almışssın artık kullanırsın ya da kullanamazsın* yapacak bir şey yok.

    neyse ki
    bizim meblağ çok yüksek diildi.
  • şov için değil de gerçekten kitap okumak için kitap okuyan biri nereden kitap alacağını bilir ve bu tür oyunlara gelmez.

    rezalet puanım 2/10 (emek verip yazdığın için 2 puan.)
  • zamanında sağlam kazıklanmıştım. 1 yıldan fazla kitap seti borcunu ödedim.
hesabın var mı? giriş yap