• kanitiniz varsa, veya yasadisi orgut propagandasi yaptigina sahit olduysaniz gidip savciliga verirsiniz. yoksa susarsiniz.

    susmazsaniz noluyor. her solcuya terorist diyorsunuz.
  • bircok insan, bu konuda devleti yillardir uyariyor. dogu ve guneydogudaki pkkli sinav sebekeleriyle, neredeyse okumaz yazmaz adamlar ulkenin en iyi universitelerine yerlestiriliyor sistematik bicimde. odtu, ankara, dokuz eylul gibi koklu universiteler pkkli yuvasina donmus durumda ve devlet yillardir kulaginin ustune yatiyor. yetkililerin bu konuda da 'vay anasini kandirilmisiz' aciklamasi yapmasi yakindir.
  • aaa öyle demeyin, sosyalist barış güvercini gençler onlar... devletin okulunda devlet düşmanlığı yapmak özgürlüktür, siz ne anlarsınız foşik töce vatandaşları!
  • bu tipler özgür gündem isimli pkk sözcüsü gazeteyi muhalif olarak görürler. kapatılmasına da türkiye'de basın özgürlüğü yok diye isyan ederler.

    fetö'den daha tehlikeli bir oluşum.
  • şimdi işin içinden biri olarak yazıyorum iyi dinleyin.

    genelde apolitik ve sağcı öğrenciler pkk'nin sol-sosyalist gruplara göre fazla güçlü olmasından ve medyanın manipülasyonu sayesinde sol = pkk gibi genellemeler yaparlar ama lakin öyle değildir.

    batıdaki üniversitelerde pkk yapılanması (istanbul dışında) yok gibi bişeydir. genelde hakkariden diyarbakırdan gelen üniversiteli öğrenciler birbirleriyle takılırlar. kürt diasporası oluşur doğal olarak. çünkü içinde apo posteri olan evden apoya küfredilen ortama düşmüşlerdir. mülteci psikolojisiyle bir araya gelir bu kürt öğrenciler ve bir arada hareket ederler, pkk'nın hiyararşik yapılanmasından ziyade cemaat* gibi hareket ederler. eğer tarikat-dini cemaat bağlantısı yoksa veya aileden akp li değilse de gelen kürt öğrencilerin hemen hepsi pkk sempatizanıdır.(ya da pkk düşmanı değildir)

    "kürtlere ölüm" modunda takılan satırlı ülkücü arkadaşlar sağolsun, işinde gücünde kürt öğrenci de kendini güvende hissetmek için bu yapılanmanın(ya da topluluğun) içinde bulunur.

    ülkede kürt sorunu ve pkk var olduğu müddetçe bu da böyle gider, öbür türlüsü eşyanın tabiatına aykırı zaten. ülke neyse onun yansıması yaşanıyor üniversitede.

    öte yandan. ak troller genel olarak akp karşıtı herkesi yaftalamak için üniversitede pkk yapılanması manipülasyonu da yaparlar. basitçe bir örnek vereyim siz anlayın. sene 2008, ankara hukuk fakültesinde fetöcüler panel düzenlediler. o zamanlar ankara hukukta cemaatçi olmayan sağcı öğrenci yok denecek kadar az, kurtuluş semtinde 60'un üzerinde fetö evi var. panel hınca hınç dolu, konuşmacı da stv'deki gözlüklü cemaatçi abi. yaklaşık 1000 kişilik konferansta bir grup solcu öğrenci (ki o zaman çözüm süreci vs nedeniyle kürt öğrenciler çok ilişmiyor akp'ye ve doğal olarak cemaate), "abd uşağısınız siz" temalı bir protestoya girişiyor ve oradaki 20'ye yakın solcu neredeyse linç ediliyor akp'li ve cemaatçi öğrenciler tarafından. o öğrencilerin bir kısmı bir sene sonra siyasal bilgiler fakültesinde burhan kuzu'ya yumurta atılan protestoyu gerçekleştiriyor. eylemden 6 ay sonra mesele ülke gündeminden düşünce o öğrencielrden 28 tanesi evleri basılarak terör örgütü üyesi olmak suçundan tutuklanıyor. 6 ay kadar f tipi cezaevinde kalıyor.

    şimdi ben bu öğrencilerden biriyim.

    biz cemaatçiyi abd uşağı diye protesto ederken pkk falan yoktu, hatta o ara akp ile iyilerdi.

    bizim protesto ettiğimiz cemaatçi tutuklandı geçen günlerde.

    biz protesto ettik diye bizi linç eden güruh 17-25 aralık'tan sonra yargıda cemaat temizliği başlayınca bir anda cemaatten ayrıldılar, evler birer birer kapandı, bir avuç abi-abla kaldı geriye. şimdi o linççi güruh en azılı fetö düşmanı kesildi başımıza.

    burhan kuzu protestosu sonrası bizi tutuklatan savcı fetöcü olduğu için cezaevinde.

    bizim tutuklanma kararımızı veren hakim fetöcü olduğu için cezaevinde.

    bizim dosyamıza bakan savcı ve hakim fetöcü olduğu için cezaevinde.

    bizim evimizi basan operasyonun emrini veren temcilerin büyük çoğunluğu fetöcü olduğu için cezaevinde.

    ulan biz 2008'de bunlar amerikan uşağı dedik diye başımıza gelmeyen kalmadı, o zaman pkk yapılanması dediğiniz nane de yanımızda değildi ama biz terör örgütü üyesi olmaktan 6 ay yattık.

    sonuç: solcular bu ülkenin vicdanıdır. kandırılmamış oldukları için bedel ödemişlerdir. fetö denen naneyle de cemaatin en güçlü olduğu dönemde linç edilmeyi göze alarak mücadele etmiştir. bunun karşılığında da üniversitede pkk yapılanması kuruyorlar diye tutuklanmışlardır. bunun gibi sayısız örnek çıkar. biz sizin ciğerinizi biliyoruz. iki sosyal medya manipülasyonuyla omurgasızlığınızı gizlemeyin. ülkenin amına koyuluyodu siz kandırıldınız diye, biraz utanın da pisliğinizi temizleyin, devrimclerle uğraşmayın.
  • hala devam ediyor
    hala onlarca-yüzlerce gencin beynini emiyorlar
    hala adalet-hukuk adı altında molotof,şiddet devam ediyor
    ve hala sol kulüpler bazı itlerin eline düşmüş durumda
    şu anda bile çalışıyorlar,yeni kişiler bulmak onlarında beynini yıkamak için
    ve dur diyen yok
    eğer dur dersen faşist oluyorsun onlar solcu ve devrimciymiş çünkü
    kendine solcu diyen herkesin hadi onuda geçtim insan diyen herkesin
    bu yapılanmaları ifşa etmesi ve dur demesi gerekiyor
    devletin bir bok yaptığı ve yapacağı yok
    bunun son örneği izmir saldırısını gerçekleştiren ve abimizi şehit eden itler
    yıldız teknik üniversitesi öğrencisilermiş ve bazı kulüplerde bulunuyorlarmış(her zamanki gibi)
    o kulüpler ele geçirildiği için rahat rahat propaganda yapabiliyorlar
    2011 yılında tutuklanıp sonra salınmışlar
    2017 yılında ne olduğunu kimlerin canını aldıklarını biliyoruz
  • pkk'nın dağ kadrosu için asker alma dairesi gibi çalışırlar. pkk'lı veya terörist sempatizanı olmadan da devrimci olunabileceğini bilmeyen andavallar tarafindan ölümüne savunulurlar.

    (bkz: pkk'nın türk komünistini davar güder gibi gütmesi)
  • üniversite dediğimiz aslında özerk olması gereken fakat bizde devletin aygıtı haline sokulmak istenen bir kurumdur. üniversitede bilim üretilmesi için fikir ve ifade özgürlüğü, eleştirel duruş gerekir. üniversite devlet aklıyla düşünmez. üniversitede her türlü düşünceye ve duruşa yer olmalıdır ki bunların diyaloğundan çözümler,yollar çıkar. velhasıl o yapılanması, yok efendim bu yapılanması diye birşey yoktur, bu sizin hezeyanınızdır.
  • yoktur ifade özgürlüğüdür o !
  • pkk yapılanmasına ifade özgürlüğü diyen onun bunun çocuğunun olduğu başlıktır. allah vatanımıza zarar vermek isteyenlerin hepsine cezasını versin.
hesabın var mı? giriş yap