• birbucuk milyon dolariniz varsa iki yilligina sizin de olabilir.
  • son dönemde piyasaya çıkan fps'ların %80'inde* kullanılan başarılı oyun motoru. hatta o kadar abarılmıştır ki; fps kesmemiş rpg'ler de bu motorla hazırlanmaya başlanmıştır. özetle şimdilerde nereye baksanız karşınıza çıkıyor bu ue3.
  • her türlü filtreyi cart curt ekleyip çıkarabilmeniz sayesinde 3-4 yıllık sistemlerde bile demonuzu makul fpslerde oyanatabildiğiniz grafik motoru. hastası olmamak elde değil.
  • 6 yaşından beri oyun oynuyorum, ben böyle bereketli bir oyun motoru görmedim arkadaş... kaç seneden beri, kim bilir kaç tane oyun çıktı... hit oyun bekler gibi ue 4 ü bekliyorum artık, öyle de bir durum var.
  • muhtemelen en kaliteli oyunların yapıldığı oyun motorudur. alice: madness returns, alpha protocol, arkham asylum, arkham city, arkham knight, bioshock infinite, borderlands 1, borderlands 2 ve pre-sequel, a tale of two sons, hell's highway, chivalry, deadpool, dishonored, dmc, gears of war 1-2-3, injustice 1-2, life is strange, mass effect 1-2-3, moh airborne, mirror's edge, mortal kombat x-11, outlast 1-2, rocket league, sherlock holmes c & p - devil's daughter, singularity, spec ops the line, stranglehold, styx, rainbow six vegas 1-2, origins wolverine ve xcom 1-2 bu motorla yapılan oyunlar. buram buram kalite kokuyor ve benzeri zor gelir.
hesabın var mı? giriş yap