• ntv'nin ankara'daki başarılı parlamento muhabiri.
  • trt ankara radyosu çocuk saatinden yetişen yetenekli, şahsına münhasır, dünya tatlısı kişi. son derece zeki ve hoş sohbet insan.
  • efendim yetenekleri saymakla bitmez bu beyimizin. bir kere kendileri mulkiyelidir. (bkz: okul sovenizmi). sonracıma, iyi bir entellektüeldir. sonracıma, eskinin iyi seslendirmecilerindendir. sonracıma radyo cocuk saatinden yetişmedir. hepsinden önemlisi, adam gibi adamdır, iyi dosttur.
  • ntv 17.00 haberinde oğuz haksever'in stüdyodan sunuşuna mardin' den muhabir olarak katılan isim.
    4 mayıs 2009 mardin düğün baskını hakkında 2 gündür dinlediğim onlarca yorumun arasından sıyrılan yorumu, haber verme tarzı ve insani duruşunu takdir ettim.
    bu ülkenin kendi gerçeklerine ne kadar uzak durduğu, bu uzak duruşun gerçeği yok edemediğini bir katliamla görünce de samimiyetsizlikle "şaşırmalarımız", bu uzaklık yüzünden gerçeğin kafamıza kafamıza yine yeniden vurulmasına rağmen çözüm arayan olmadığından cümleten nasıl çaresiz kaldığımız başka türlü özetlenemezdi.
    oğuz haksever' in yaklaşımıyla bu derece örtüşen bir haberciliği uzun zamandır görmemiştim.
    her iki isme de teşekkür ederim.
  • medyaradarın "gece yarısı bombası" ibaresiyle verdiği habere göre tarih itibariyle, habertürk tv ankara temsilciliği görevini üstlenmiş, çoktan hakettiği yeri bulmuş insan.

    yukarıdaki cümlede yer alan "çoktan" vurgusundan da anlaşılabileceği gibi, daha fazlasını hakettiğine inanıyorum. daha fazlasını elde etmesinin de fazla zaman almayacağını düşünüyorum.
  • ntv'den ayrılıp habertürk ankara bürosunun başına geçen deneyimli televizyoncu.
  • "ölen kazanır mı?" diye sorarak vicdanlara kalemiyle de seslenen güzel insan.
  • avrasya türk'teki “ankara’dan her sabah” isimli programıyla çgd'nin yılın radyo programı ödülü'nü kazanan program sunucusu.
  • bir başka ünsal ünlü ise üniversiteden arkadaşımdır. tomarzanın bağrından kopup angaralara gelmiş, bilkentlerde okumuş orda da şangaylara gitmiş bir insan evladıdır.
  • avrasya türk'teki “ankara’dan her sabah” isimli programıyla çgd'nin yılın radyo programı ödülü'nü kazanmasının üstünden çok geçmemişken,
    --- spoiler ---

    radyodan yakın zaman içinde yüze yakın çalışanın işine son verileceğini öğrenmesiyle (bir duyum)

    --- spoiler ---

    radyo avrasya türk'ten ayrılmış ve bu sabah son programını yapmış olan deneyimli gazeteci. yakın zamanda bir başka frekansta buluşağız gibi duruyor.
    şimdilik yalnızca kişisel adresinde.
hesabın var mı? giriş yap