• oyun şu an vr için en eğlenceli oyunlardan biri. baştaki ani korkularınız ilerledikçe yerini daha çetin bir mücadeleye bırakıyor. silah çeşitliliği sayesinde hafiften bir evil dead ash havasına bürünebilirsiniz.
  • ilgilenenler buradan bakabilir. until dawn: rush of blood

    bi de kader algoritmalı (verdiğiniz kararlara göre oyunun sonucu değişiyor) şöyle bir oyunu daha vardı. until dawn
  • başına oturduğum ve kollarımı hiç indirmeden bitirdiğim oyun. nasıl zevk aldığımı anlatamam. vr’sız geçen günlerime yanıyorum bu arada. bölüm sonuna doğru kulağınızın dibinde nefes alan şey korkuyu tüm bedeninizde hissettiriyor. oyunun girişinde bile 2 defa bayıldım. evet ben biraz fazla heyecanlıyım kabul ediyorum ancak çok güzel yapmışlar diyeceğim ilk 3 vr oyunundan biri oldu. bu arada gönül daha uzun olsun hemencecik bitmesin istiyor ama işte... bi de fena silah kullanıyormuşum onu anladım. desperadodaki gibi kolları iki yana açıp matrix misali eğilip kalkıyorum. şu sıralar çok eğleniyorum sözlük.
  • daha farklı sebeplerle korkacağımı düşünerek başladığım, en son bana yine roller coaster keskin virajları dönerken çığlık attıran oyun. dizlerim titredi cidden o anlarda, ben de bir tuhafım. dev domuzların yer aldığı mezbahada da domuzları öyle görmekten ve üzerime akan kandan daha çok korktum herhalde. hâlâ midem bulanıyor.

    bu vr meselesi, oyunlar benlik değil aslında. fikren de huzursuz edici geliyor ama bu aralar kafamı dağıtabilmek için yapabileceğim en makul şey bu oyunlar. bu oyunda da, oyun ilerledikçe evimde uyumaktan, yalnız kalmaktan korkmaya başladım, evet. palyaço, cansız manken, otel teması, mezbahane, tuhaf yırtıcı kuşlar, uçuşan ablalar, kesip biçen doktorun ameliyathanesine girince bayıltıverilme, terk edilmiş lunapark gibi korku klişelerini hunharca kullanmışlar. görüntüler o kadar değilse de sesler, müzikler sinir bozmak için adeta. bir yerde müzik kutusunun o usul usul tınısı varsa saklanacak yer arıyor insan. oyunun en güzel tarafı pek arkanı kollamanın gerekmemesi. bir de onunla uğraşsam uyuyamazdım sanırım.
hesabın var mı? giriş yap