• beats by dr. dre'nin kulakiçi versiyonudur. gayet şık ve kullanışlı, fiyatı best buy'da 100 usd

    urbeats
    buradan incelenmesi mümkün
  • altın versiyonu içine birikecek kulak kirini bir miktar kamufule edebilir. güzel düşünmüşler.
  • icinden cikan farkli kulak sekillerine uymasi icin cikan plug'larin bana uygun olanini bulana kadar "hassiktir hassiktir lan nasi ya bu nasi uyduruk ses?" diye dusundurten, ama uygun olan plug'i bulunca da "ohaaaaaa lan su ufacik seyden mi cikiyo bu efsane ses" dedirten, sasirtici garip sahane kulaklik.

    ama en can alici ozelligi, spor yaparken kesinlikle ama kesinlikle kulaktan cikmamasi. hayvan gibi ter icinde kalsam da yine de kulagimin icinde duruyo ufakliklar.

    plug'lar kulagin icine tam oturdugu zaman disardan gelen seste buyuk bir miktarla kisitlaniyo ve tamamiyle muzikle basbasa kalabiliosunuz. kutusunda dre'nin bi lafi var.

    people aren't hearing all the music.
    with beats, people are going to hear what the artists hear and listen to the music the way they should, the way i do.

    yani diyo ki amcam

    ınsanlar butun muzigi duyamiolar
    beats ile, insanlar artik sanatcilarin muziklerini yaparken kendi muziklerini dinledikleri gibi dinileyecekler, yani benim de dinledigim gibi.

    ps: unutmadan d&r'larda indirimde bu ara.
  • bimeks'in sitesinde gezerken garip bir biçimde 213 tl'ye satıldığını görünce aldığım kulaklık. bu işlerden ileri seviyede anlayan biri değilim fakat kısaca özetlemem gerekirse, yok böyle bir şey. alın, aldırın, kullanın arkadaşlar. gümbür gümbür ses veriyor namussuz.

    not: ben aldıktan 1 gün sonra elime geçti. test edip oha dedikten sonra siteye tekrar baktım, hepsini kaldırmışlar. bir yanlışlık sonucu mu o fiyata aldım yoksa web ile ilgilenen arkadaşı mı kovdular bilemiyorum.
  • içinden çıkan plug'lar mı bana olmadı anlamadım ama hiçbir şey anlamadım. 130 liraya aldığım sony extra bass bile on basar buna.
  • fiyatı ve boyutuna göre oldukça iyi işler çıkaran kulaklık. tavsiye edilir.
  • yeni rengi apple store'a eklenen kulaklık. kırmızı siyah renkli lightning konnektörlü olanından bir adet sipariş verdiğim kulaklık.

    ekleme: iphone’un kutu içeriğinden çıkan kulaklığını iş yerine getirdim kullanmak için. kullanıyorum kullanmasına da urbeats3 ‘ü kullandıktan sonra malzeme kalitesi açısından bu kulaklık mıymış hissine kapılıyor insan.

    ekleme: dostlar bu kulaklığı kısa süre için kullanacaksanız alın. benim kullanışlarımda 30-45 dk dan sonra kulaklarımda rahatsız edici bir hissiyat ve ağrı oluşuyor.
  • 1 senedir gold modelini kullanıyorum ve son derece memnunum gerek ses izalasyonu ve kalitesi olsun harika bir kulaklık. kutusu tıpaları ve taşıma çantası mükemmel. genel olarak rap/rnb dinliyorum bazen de edm/elektronik ses seviye oldukça güzel, dış dünya ile irtibatı koparıyorsunuz. son dönemler çok hor kullandım ve ufaktan sorun vermeye başladı, çok üzgünüm.
  • senelerce ofiste müzik dinlemek için klasik kullaklıkları kullandıktan sonra, kulakları saran akg, yamaha gibi markaların studio tipi kulaklıklarını artık kullanamıyorum. sıcak geliyor. terliyorum kaşınıyor. eskiden nasıl dinlerdim anlayamıyorum. bir süre razer'ın oyun tipi kulakiçi modellerini kullandım ve memnun kaldım, fakat sonunda elbette bozuldular. bu sefer urbeats 3 biraz daha hesaplı olduğu için tercih sebebim oldu. ilk denememde oldukça memnun kaldım. öncelikle içinden oldukça geniş bir adaptör seti çıkıyor. 190 boyunda 47 numara ayakkabı giyen nacizane minicik bedenime elbette en büyük boy olanları uydu. kulağıma uygun olanı denedikten sonra ses kalitesi dikkat edecek şekilde düzeldi. tamam bir akg değil ama belirli bir kalitenin üstünde olduğu ve tatminkar bir sonuç verdiği kesin.
  • lightning konnektorlu urbeats3 mü? yoksa lightning konnektorü + sennheiser mi karar veremediğim kulaklık. çünkü daha önce beats hiç kullanmadım.
hesabın var mı? giriş yap