• bir sözlük yazarı. kendisine hoşgeldin demek istiyorum. :)
  • (bkz: #35057107) ve sosyal fobi başlığındaki entrylerinden sonra badi listemi taçlandırmış yazar.
  • #59656848 no'lu entrysiyle gecemi şenlendirmiş yazar.

    ayrıca (bkz: dertleşecek insan veri tabanı)
  • gece gece bütün yugoslav isimli insanların başlıklarına yazan yazar. hayır tanıdık kayakçı tenisçi olsa neyse. abudik gubudik sporculara yazıyor.

    edit: yugoslav değil ne bulursa yazıyor resmen. ama özellikle kayak ve tenis sporuna kafayı takmış.
  • en sağdık yarinin sağ eli olduğunu düşündüğüm yazar.
  • ben bu arkadaş hakkında geçen sene dalga geçmek maksadıyla bir entry daha girmiştim. ama zaman zaman yazdıklarına denk gelip üzülüyorum. psikolojisi çok bozuk gibi gözüküyor.

    dostum burayı okuyorsun muhtemelen, bir psikologa görün, tedavi ol. gittiğin yol yol değil, fikirlerine fikir bile denmez, progresiv bir durumun var gibi gözüküyor, gittikçe kötüye gidiyorsun. samimi olarak, evli barklı, muhtemelen senden yaşça büyük bir abin olarak söylüyorum, bir doktora görün, hepimizin sıkıntıları var, ayıp değil, günah değil.

    tanım: bir yazar.
  • kendisine mesaj yollanamayan yazar.
  • ben kendine has insanları seviyorum. bu yazarın kendine has üslubu ve kaliteli bir müzik zevki var. uzun süredir takibimde.
  • hakkında bir şeyler yazmaya değecek özgünlükte bir karakter. sosyal fobisi olan her insan gibi kendine ait bir dünya kurmuş. birkaç entrysinde ''benim gibi olan yoktur. aynı ben diyen varsa da yanılır.'' yazmış. bu konuda yanıldığını söylemek isterim. insanlardan izole yaşayan ve birkaç aydır evden dışarı adım atmamış bir insan olarak söylüyorum. sosyal fobiyle boğuşan milyonlarca insan var ama dışarı çıkmadıkları için birbirlerini görmüyorlar, birbirlerinden haberdar olmuyorlar ve sonra ''benim gibi olan yoktur.'' diyorlar. tanışsalar da anlaşamaz böyle insanlar. sadece kendilerine yer vardır bir yerde.
    izole bir yaşam seçen bir insan olarak şunu da eklemek isterim ki insanlarla iletişime geçmek ürkütücü geliyor. sosyal medya trendlerinden sözlük sayesinde haberdar oluyorum. youtube trendlere bakınca ise yüzüm kızarıyor. insanlar adına utanıyorum. nasıl bu kadar aptal olabiliyorlar şaşıyorum.
    uzun bir aradan sonra dışarı çıkmak da sosyal fobisi olmayan ancak kendini geliştirmek isteyen herkes için besleyici bir deneyim olacaktır. ben bir ara dışarı çıkınca yürüyen insanlara bakmış ve varlıklarını oldukça rahatsız edici bulmuştum. sık dışarı çıktığım zamandakinden daha yoğun ve garip duygular hissetmiştim insanlara karşı. aniden fazla oksijen yüklenmesi kafa yapmış da olabilir.

    dışarı çıkmam gerektiğinde genelde oldukça hızlı ve yere bakarak yürümeye dikkat ederim. çiğ aforizmaları da olan ancak mizantropisi ve sosyal fobisi olan insanı en iyi anlatanlardan biri olan hakan günday'ın bir sözüyle oldukça bağdaşan bir serüven olur bu deneyim işi. sözün tamamını bulunca eklerim ama insanlar ağızları ve dişleri sürekli hareket eden ürkütücü bir canlı oluyordu yine böyle bir karakterin gözünde.

    neyse hayatta başarılar useless guy.

    edit: alıntıyı buldum ekliyorum:

    "ancak, ne kadar kendimi ikna etmeye çalışsam da, insanların arasında kendimi asla güvende hissetmiyor ve onlara inanmıyordum. bana zarar vereceklerini ve etrafımı sarıp beni mutlaka nefessiz bırakacaklarını düşünüyordum.beni, kendilerine gömeceklerinden korkuyordum. duygularının altında kalmaktan, düşünceleri tarafından ezilmekten, bedenlerinin ağırlığıyla kemiklerimin kırılmasından korkuyordum. sürekli açılıp kapanan ağızları, bir türlü sabit duramayan elleri, bir görünüp bir kaybolan dişleriyle beni tehdit ediyorlardı."
  • kendisinden 2000'ler üzerine uzun ve detaylı bir entry, hatta entryler serisi beklediğim yazardır.
hesabın var mı? giriş yap