• sadece odtü öğrencilerinin kullanabildiği bir çeşit sözlük/ iletişim portalı. oldukça yeni bir uygulama ve sadece metu.edu.tr ile biten bir e-posta adresiniz varsa üye olabiliyorsunuz. uygulamada kampüs içerisinde olan biten şeylerden bahsedebilir, isterseniz de genel anketler yapabilirsiniz. basit bir arayüzü ve mantığı var.
    edit : mezunlar da e-posta adresleriyle kayıt olabiliyorlar.

    uzaklardan gelen edit: sadece 3-5 kişinin sürekli aktif olup kendi aralarında goygoy çevirdiği bir yer halini aldı. kullanıcılar arasında ağır gerizekalı tipler var. bir de başka okullara da açmışlar. leş gibi oldu uygulama.
  • gerizekalılıktan öteye gitmeyen bir uygulama:
    mail atıp "biz sizin mail adresinizi bir yerden bulduk" diyebilecek kadar ortalama bir sincap iq'suna sahip canlıların kurduğu anonim yer

    13 yaşında mısın anonimlik ne? git ismini cismini vererek ne yazacaksan yaz
  • odtü özelinde anonim destekli 100.yıl facebook grubu uygulaması.
    .
    anladığım kadarıyla metu ceng'ten birileri kurmuş. iletişim destek ekibi de oldukça ilgili. fotoğraf sorunlarını kısa sürede düzelttiler.
    *
    pr olarak facebookvari bir şekilde önce odtü'ye açalım, sonra teker teker diğer üniversitelere demelerini beklemekle birlikte; olası açıldıkları durumda dahi odtü'yü sadece hocamlar, boğaziçi'yi sadece buddies görmeli, yoksa uygulamanın hiç bir numarası kalmaz. gidip de bir zuck'luk yapmasalar iyi.
    *
    -beğeni butonları çok küçük
    -flood'a karşı gelmek adına bir çözüm üretmeleri fena olmaz(günde 2'den fazla konu açan kişinin konusu "popüler"e girecekse daha fazla like almak zorunda olmalı(diğerlerine göre))
    -ana ekran istemediğimiz konuları sola sürükleyince yok edebilmeliydik, tekrar çıkmamalıydı karşımıza - ! özellikle o sinema reklamı gibi(çekilişler dahil, yoksa önü alınmaz telefon ekranda)
    -kişileri sadece şikayet değil aynı zamanda the kişilere block da atabilmeliydik(başka adla gelebilirler tabii ki ama o isimlerde popi olmaya çalışan kişiler var görüldüğü üzere)
    *
    daha güzel olsun diye bu sözler yoksa genel olarak uygulamayı beğendim
  • içerisinde ciddi ciddi deney yapabileceğiniz platform. normie sayısının fazla olacağını bu kadar beklemiyordum fakat burası bile böyleyse komple geçmiş olsun demek istiyorum. kullanıcıları galeyana getirmek çok basit çünkü troll'lüğü anlayamayacak kapasitede birçok kullanıcı var.
  • bugün odtü'de ilk buluşmasını gerçekleştirmiş oluşum. birbirini tanımayan insanların biraraya gelip yiyip içmesi, sohbet etmesi ilginç bir deneyim oldu. devamını bekliyoruz:)
hesabın var mı? giriş yap