• söz müzik: sezen aksu

    zeynep bastık reyizin son şarkısı.

    bu kadının kalbinin temiz olduğuna dair iki kanıtım var:

    1- sezen aksu
    2- ezgi mola

    çok tatlı şarkı. yolu açık olsun.

    edit: şarkıyı verelim balli: https://youtu.be/wfdlcr7oxeg

    edit 2: spotify'da dinlenme sayısını arttıran benim reyiz. loop'a aldım.

    edit 3: spotify beni zeynep bastık'ın arkadaşı
    falan zannedip dinlemelerimi dikkate almamaya başlamış olabilir. o kadar dinledim.
  • zeynep bastık dinlemek istemiyorum ve fakat sezen aksu şarkı yapınca da dinlemeden yapamıyorum.

    allah belamı verdi sözlük.
  • altyapisi pek groovy sarki, neseli, hareketli, ustune de uzun uzun giden sezen aksu'nun light atarli vokal melodisi de yakismis, chorus'ta sezen tadini da fazlasiyla veriyor. zeynep bastik'a buyuk onyargiyla yaklassam da - ozellikle nasi oldu da bi anda parlatildi konusunda - sarki yurur gibi.
  • bence basarili. ancak beklenen sicramayi yapmasini saglayacak sarki degil. daha ne kadar sicrayacak diye sorabilirsiniz, kastim ozgun bir album.
  • başıma bir şey gelmeyecekse sevmedim bu şarkıyı, sözler güzel gibi ama altyapıda mı bi sıkıntı var yoksa komple mi olmamış bilmiyorum ama bir kez daha dinleme hissi uyandırmıyor.
  • sertap erener havası var sanki ama çözemedim bir türlü.

    güzel şarkıdır.

    edit: bana anımsattığı şarkıyı buldum. sertap erener-mecbursun
  • sezen aksu imzası olan şarkı, daha ne olsun? ben beğendim şahsen. içinde rap olmadığı için beğenmeyen ergenler kenara çekilsin lütfen. youtube’da bi kullanıcının yorumunuda aynen copy paste.
    “iyi günler geçiyor. kötü günler geçiyor. 5 dakika daha denilen uyku anları geçiyor. ölüyorum artık dediğin acılar geçiyor. daha mutlu olamam dediğin anlar geçiyor. her şey geçiyor. elimize faturalar, diplomalar, reçeteler ve belgeler tutuşturuyorlar..”
  • özellikle bas gitarın bu kadar ön planda olmasına hayran kaldığım, düzenlemesi on numara beş yıldız şarkı.

    vasat elektronik altyapılı avm-plaj şarkılarının devrinin bitmesinde bu akustikçi kız furyasının katkısını görmezden gelmek olmaz.
  • melodisi keyifli, sözleri kendine sitemkar, darbe üstüne darbe alıp akıllanmayan kalpleri kendine bağlayan zeynep bastık şarkısı.
  • çıktığı günden bu yana defalarca, ofisçe dinlediğimiz şarkı. zeynep bastık kesinlikle güzel bir sese sahip ve hareketleri de çok şirin. şimdiye kadar hep cover yaptı ama bu şarkıyla gösterdi ki, önceden söylenmemiş bir şarkıyı söylemekte de pek mahir. yalnız görüyorum ki klipte mustafa sandal esintileri hakim. mustafa sandal'ın ''aya benzer'' şarkısının figürleri otomatik geçmiş zeynep bastık'a *
hesabın var mı? giriş yap