• alt komsuya gitmek icin merdiven inmek gerektiginden ve merdiven inmek, merdiven cikmaya nazaran daha kolay oldugundan ; alt komsu evde yok ise kendisinden limon/tuz/salca/kahve/sarimsak/seker gibi eksiklerin sonradan geri verilmek uzere istenebilecegi ikinci komsu.
  • potansiyel gürültü kaynağı olarak bakarsak bekarı ve az sayıda yetişmiş çocuğu olanların makul olduğu komşu durumu. çocuğu olmayan çiftler içinden de oldukça iyi geçinenleri aranıp bulunmalıdır.
    (bkz: nerde)
    (bkz: alt komsu)
    (bkz: yan komsu)
  • bunların en güzeli 60 yaş üzeri yalnız yaşayanlar ya da çiftlerdir. ne çocuk ne kavga ne gürültü...
  • $u anda kafamı sken, uyutmayan kom$udur. selam ederiz kendilerine buradan...*
  • varlığını devamlı olarak yarattığı gürültü ile tarafınıza zorla kabul ettiren komşu çeşidi. apartman giriş ve çıkışlarında karşılaşmasanız bile, hatta neye benzediği hakkında en ufak bir bilginiz olmasa bile bilirsiniz ki o hemen orada, bir kat üzerinizde yaşar ve evde geçirdiğiniz her saniyeyi size zehir etmekle yükümlüdür. bu üst komşunun sabahtan akşama kadar ordan oraya koşarak patırdı koparan ve ara ara basket ya da futbol topunu tepenizde sektirerek hayatı size zindan eden yaramaz bir çocuğu ve pazar sabahları kral tvyi sonuna kadar açıp en güzide şarkıları bağırttıran, halıyı silkeleye silkeleye bir hal olan bir de karısı mutlaka ama mutlaka vardır.
  • şu anda kafamı ve tahminen karısını sken, uyutmayan ve uyumayan komşudur. selam ederiz kendilerine buradan...
  • algıları açık ve tahmin güçleri yüksektir bu komşu tipinin. akşamdan kalma, uykusuz, hasta vs. olduğunuz durumlarda sessizliğe ihtiyacınız olduğunu hemen anlayıp anında müdahale ederler. sabahın köründe temizlik yapıp, torun-torba sahibiyse onları değilse küçük yaştaki çocuklarını evin her noktasına zıplayarak gitmeleri konusunda teşvik eder, kabuklu çerez türlerini günün her saatinde üşenmeden saatlerce zeminde kırabilirler, geceleri dekorasyona yönelik hareketlilik gösterip devasa eşyaları üşenmeden ve yorulmadan oradan oraya sürükleyebilirler. yeri gelir saatler gece yarısını geçse bile darbuka, zurna ve dansöz eşliğinde eğlenirler, fütursuzca sevişip yatağın yaylarıyla konser verirler. bunların tadilatı hiç bitmez. ha iyi yönleri yok mudur?, vardır tabi ki; senede hiç olmazsa bir hafta tatile, memlekete, cehennemin dibine gidip oh be dedirtirler fakat dönüşleri muhteşem olmaktadır; malum tatil bünyeyi rahatlatır, enerji katar..
  • halılarını kaldırıp, altı sert terlikleriyle geziniyorsa evinde, nereye gidip, ne yaptığı hakkında fikir yürütebileceğiniz komşudur.
  • en üst katta yaşayanların sahip olmadığı komşu formatı*
  • tum fantezilerine kulak misafiri olmak zorunda kalabileceğiniz ve gecenin bi köründe "bismillah deprem mi oluor, bu sesler ne?" diye yataktan sıçrayıp "sevişiyolarmıs yine, yolunda her şey" diye kaçmadıysa uykunuza devam edebileceğiniz koşulları yaratan, üstelik geç saatlere kadar ders calışmak zorunda olduğunuz bir gece sabaha kadar parti vermeyi alışkanlık haline getirmiş komşu ceşidi. ama lanet olsun* ki seks hayatları pek şenlikli.
hesabın var mı? giriş yap