• david deida kitabı

    --- spoiler ---

    "bazen bir kadın neyi özlediğini dahi bilmez. cinsellik esnasında boşalmanın mekanik refleksine yenik düşmeyen, tüm bilinç kapasitesine sahip bir erkekle asla birlikte olmamışsa, bir kadın kendi kapasitesinin kapsamını dahi bilmez. cinsel sevginin ne kadar derin ve esrik olabileceğini dahi fark etmez. sevginin içerisinde hiç bir zaman tam anlamıyla erimemiş, kapanmanın ötesine teslim olmamış, ele geçirilecek bir şey kalmayana kadar tekrar ve tekrar ele geçirilmemiş, sadece parlak ve canlı bir açıklığın ve sevginin olduğu yeri görmemiştir.

    bazı kadınlar yaralı kalplerini koruma ihtiyacı duymalarından dolayı senin boşalmanı tercih ederler. bu sayede asla tamamıyla açılmak ve en derin yerlerini senin dokunuşuna açmak zorunda olmazlar. biraz oral seks ve belki yarım saatlik bir birleşmenin ardından boşalacağını ve her şeyin sona ereceğini bilirler. kendi alışık oldukları kapanma halinin ötesine ısrar edeceğini hissetmek istemezler. kontrolde kalmayı ve istedikleri ân seni boşaltmayı tercih ederler."

    david deida, üstün erkeğin yolu
    çeviri: didem çivici
    --- spoiler ---
  • bir özetini hazırladığım david deida kitabı.

    buyrun özet:

    erkeğin yolu

    yaşamda herhangi bir şeyin tamamlanacağını ummayı bırak. yaşadığın süre boyunca çalışmak zorundasın.
    acı verse bile açık bir kalp ile yaşa. kötü hissettiğinde beden dilin kapanır, açık tutmaya çalış.
    baban ölmüş gibi yaşa.
    gerçek sınırını bil ve bu konuda yalan söyleme.
    her zaman en derin farkındalığını koru. anda ol. otururken otur, dinlerken dinle, yürürken yürü...
    bir kadını memnun etmek için asla fikrini değiştirme.
    amacın ilişkinden önce gelmelidir.
    sınırlarının ötesine doğru ilerle her zaman.
    aşk için yap. cinsellikte karşındakine önem ver.
    dostlarının eleştirisinin keyfini çıkart. eleştiri karşısında savunmaya geçmek yerine değerlendir ve düzelt.
    amacını bilmiyorsan keşfet. erkek amacı için yaşar.
    yaşamındaki her şeyi değiştirmeye gönüllü ol. amacın artık sıkmaya başlarsa onu değiştir ve yeni amacını bul o yönde ilerle.
    aileni bahane olarak kullanma. amacını bırakıp ailene yönelmen bir hatadır, bir erkek amacı ile yaşar. amaçsız erkek bir hiçtir.
    iş ve görevlerin içinde kaybolma. amacın sana hizmet etmeli, sana faydası yoksa amacını değiştirmelisin. amacın olmalı ve bunun için çaba göstermelisin ama hayatı yaşamayı da unutma. günlük işleri yaparken evin tozunu alıyormuş gibi davran. ev-toz metafor. ev, hayat; toz, günlük işler. tozları almak için uğraşırken evi unutma.
    kadınının kolaylaşacağını ummayı bırak. dırdır her zaman devam eder. dırdırı karşılamayı bil ve amacına devam et.

    kadınlarla baş etmek!

    kadınlar yalancı değildir. erkek ne düşünüyorsa onu söyler ama kadın o an hissettiğini söyler ve bu 5 sn sonra bile değişebilir. bu yalan söylemek değildir feminen özün doğasıdır. söz tutmak ise maskülen bir özelliktir. kadının söylediklerini umursama, yaptıklarına bak.
    onu taktir et. beğendiğin özellerini taktir edersen daha çok yapar. olmasını istediğin özelliklerinin kırıntısını bile översen, onları yapmaya başlar. ama ona yapması gereken şeyi direkt söylersen, sıçtın.
    kadınına tahammül etmen ona kızmana neden olur. kadınına verebileceğin en büyük hediye, kalbi kapalıyken ve şikayet ederken onu açmandır. bunu da mizah ve fiziksel sevgi ifadesiyle kolayca yapabilirsin. ama onu açmak için onunla bu konuyu konuşursan, sıçarsın. sadece durumun içerisinde yer al ve onu aç. eğer her şeyi denediysen ve kadının açılmadıysa yanlış kadınla beraber olduğunu anla ve ayrıl. bu kapanma olayı hava durumu gibidir bir kere açtıktan sonra hep açık kalmasını bekleme. o kapandıkça sen onu aç. bu sorun değil. sorun, onu açamıyorsan vardır. sorunun sebebi seni sevmemesidir ve sorunun çözümü ayrılıktır.
    kadınını analiz etme. duyguları hava durumu gibidir. her an değişir. tek yapman gereken sevgini göstermek.
    bir kadına kendi duygusal durumunu düzeltmesini önerme. hiç bir işe yaramaz üstelik durumu daha da berbat eder.
    kadının duygusal yoğunluğunda kal-bir noktaya kadar. kapalıyken onu aç ama açılmıyorsa da zorlama, gitmesine izin ver.
    dişiyi kararlar alması için zorlama. kararları kendin ver, sorumluluğu sen al. onu bir erkeğe dönüştürmeye çalışma.

    polarite ve enerjiyle çalışmak

    dişi olana çekilmen kaçınılmazdır. sokakta gördüğün bir dişi seni heyecanlandırıyorsa bunu gizlemene gerek yok. onun sende yarattığı çekimin farkına var. dik dik de bakma tabi ki.
    tamamlayıcı şekilde zıttın olan kadını seç. erilsen dişile, dişilsen erile çekilirsin. seçimini buna göre yap.
    çoğu zaman birden fazla kadın isteyeceksin. eşini ne kadar seversen sev bu değişmez. bu doğal bir durum. eğer bu isteğine karşı çıkmazsan karmaşıklıklar ortaya çıkacaktır. iyi düşünüp karar ver.
    her kadının bir ısısı vardır. erkeğin ısı ihtiyacı duruma göre değişir. beyaz ten, sarı saç serin; koyu ten, esmer, kızıl saç ise sıcaktır.

    kadınlar gerçekten ne ister

    seni seçen bir kadını seç. bir erkek, kendini seven bir kadını seçmelidir. diğer durumda(kadın onu istemiyorsa) acısına kendi başına katlanmalıdır.
    istediği şey, söylediği şey değildir. asıl istediği şey, kendisinin söylemesine rağmen doğru kararı erkeğinin vermesidir. sırf kadın istedi diye yanlış bir şey yaparsan sana güvenini sarsarsın.
    kadının şikayetlerinin içeriği yoktur. şikayetlerinin içeriği önemli değildir. şikayetleri bir sorun bildirimidir ama sorunu sana söylemezler. bu bildirimlerden sorunu kendin bul ve kadınını rahatlat, onu aç.
    kadın aslında bir numara olmak istemez. bunu söylese bile istemez. amacın kadınından önemli olmalıdır ve kadının da bunu ister. eger kadın, amacından önemli hale gelirse kadının bunu hisseder ve sana olan güveni azalır. mutluluk için kadınına ihtiyaç duymadığını bilmek ister eğer tersi durumu fark ederse güveni, sevgisi ve bağlılığı kaybolur.
    sicilin onun için anlamsızdır. eskiden yaptığın davranışları değerlendirmez şuan ne hissediyorsa hep o olmuşsundur onun için. şuan kötüysen hep kötüydün ama üzülme şuan iyiysen de hep iyiymişsin gibi davranacaktır. değişkenliğine aldırma. hatta bundan zevk al.
    kadının senin yönlendirmenle rahatlamak ister. sığınılacak limanı olduğunu bilmek ister. o boşladığında, onu kontrol edeceğini bilmek ister.

    karanlık yanın

    her zaman özgürlüğü ararsın.
    en karanlık arzularını sahiplen. kadınını ele geçir.(cinsel)
    kadının, senin içindeki katili ister. korkusuz olmanı ister.
    kadının, kendi enerjisine karşı senin bilinçliliğini ister. dırdır ve şittestleri karşılayamazsan, başarısız olduğun yerden daha çok dırdır ve şittestle karşılaşırsın. bunu seni sevdiği-sevmek istediği için yapar. onu memnun etmek zorunda değilsin sadece onu sevgin ve bilincinle sarmala.

    dişi cazibe

    dişi heryerdedir. yorgun, tükenmiş ve bir kadına aç hissedebilmen için dişi enerjiyi reddediyor olman gerekir. yaşamın kendisi dişidir.
    yaşlı kadınların büyüsüne alan tut. onlardan genç bir kadın gibi olmasını isteme. her yaşın ayrı bir güzelliği vardır.
    şehvetini armağana çevir. sadece cinsel bir fantezi olarak kalmasın şehvetin. onu fark et.
    kadının cazibesini, görünenin ötesine atlamak için kullan. sen aramakta olduğun şeysin ama bunu başka yerde arıyorsun. memelere sahiptin, vajinaya sahiptin, bakıma sahiptin, vahşi tutkuya sahiptin. ve bunların hiçbiri sürmedi. hatta sürmeye devam ederken bile sana o kadar da iyi gelmedi. ihtiyacın, herhangi bir kadının sağlayabileceğinden çok daha derin.

    beden egzersizleri

    boşalma dönüştürülmeli veya bilinçli şekilde seçilmelidir. fiziksel boşalmanın ötesinde duygusal orgazma ulaşmalı erkek. fiziksel boşalmasını kontrol edebilmelidir. eger kontrol edemezse kadın, onu yendiğini hisseder ve güveni azalır.
    önden aşağı doğru nefes al. beden dilin açık olsun. alt karnına doğru nefes al(cinsel organında hisset nefes aldığını)
    omurgandan yukarı boşal. pelvik tabanı(cinsel organla anüs arası) sık, nefes ve his ve dikkatle enerjiyi omurgandan yukarıya doğru taşı. mastürbasyon, boşalma amaçlı yapılan ve ergenlikten beri yapılır ve kötü boşalma alışkanlıklarına sebep olur. uyarıldığında kaslarını sıkmak yerine rahatlatmalısın. nefesin yavaş ve derin olmalı ve beden dilin açık(rahat) olmalı. partnerini kendinden daha çok hisset.
  • aradığım kitap. stokta yok maalesef. pııf
  • internetten baktım ama stoklarda kalmamış elinde olan satmak isteyen varsa yeşillendirebilir
  • "ona biraz ustun oldugunu soyle" pardon o baska bir yerdeydi...
  • (bkz: üstüme yap)
hesabın var mı? giriş yap