• lösev yönetim kurulu başkanı. ülkedeki az sayıdaki pediatrik hematologdan biri.
  • birebir olan iletişimim göstermiştir ki, kendisi bu ülkedeki her bişiyin başkanının sahip olduğu egoya sığınarak hareket etmektedir. bu durumu böyle değer verilesi bir kurumla hiç bağdaştırmak istemediğimden isminin altında yazılı olan "kurul başkanı" ünvanından ziyade isminin önünde sahip olduğu "doktor" sıfatıyla hareket ettiğini görmeyi diliyorum.
  • ülkenin son 20 yılında en çok değer arz eden insanlarından biri. lösev'in kurucusu. binlerce çocuğu sağlığına kavuşturan büyük bir tıp ve gönül insanı.
  • alp sirman tarafından kendisine yöneltilen dikkat çekici bir eleştiri bulunan doktor.
    https://twitter.com/…rman/status/882610988289314817
  • trabzonspor'lu genc oyuncu yusuf yazicinin reklam filminden aldigi parayi losev'e bagisladi diye haberler yapildi bir kac gundur. fakat ne yusuf ne de baska biri resmi anlamda onaylamadi yani agizlarindan cikan hic birsey yok.

    fakat bu ustun ezer isimli kisi (lösev'in kurucu yönetim kurulu başkanı) twitter uzerinden sunu paylasti: https://twitter.com/…ezer/status/905533390455275520 (twiti silmis)

    --- spoiler ---
    sayın @yaziciyusuf97 bağış banka vs. bilgilerini verir misiniz ? lösev'e böyle bir bağış iletilmedi ! yanlışlık olmasın teşekkürler
    --- spoiler ---

    gencecik cocugu hem kendi reklamini yapiyor diye toplumun onune at hem de bu sekilde yalanciymis havasi ver. kaldi ki belki cocuk parayi almadi ve alinca yardimi yapacakti.

    bu sekilde insanlarin duygusal bag kurup yardim yapacagi kurumlardaki kisiler nasil oluyorda temsil ettikleri kurumlari bu sekilde karaliyorlar anlayamiyorum.
  • ...
  • kurduğu vakıf ile 20 yıldır hizmet veren, başarı oranlarını %20 lerden %92 lere taşıyan sadece sağlık hizmeti değil ihtiyacı olan ailelere et, erzak yardımına kadar kucak açan tüm engellere rağmen yolundan sapmadan düsturlu şekilde mücadelesine devam eden üstün insan.
    edit: 20 değil 25 yıl oldu, başarı oranı da 94 e çıktı.
  • lösev’in kurucusu.ülkemize,çocuklar için verdiği çabayla umut ışığı yayan güzel yürekli insan.iyi ki var!
  • şurada hakkında sayfalarca yazı olması gerektiğine inandığım kıymetli insan. ülkenin tüm politikacılarından, şarkıcılarından ve futbolcularından daha kıymetli tıp insanı. çünkü onun yaptığı şey hepsinden özel. çocukların hayatını kurtarmaktan daha önemli bir iş yok bu dünyada yapılacak.
  • türk tütününün kanser yapmadığını iddia eden doktor.

    değerli bir kurumun başındaki bir insanın böyle safsatalara sapması çok üzücü.
hesabın var mı? giriş yap