• 21 eylül 2013 nairobi saldırısı'nda ölen elif yavuz'un naaşı için şunu demiş şahsiyet: "şu elif yavuz'u görüp duruyorum, artık bir şey demem gerek; götün çok büyük be yavrum, kilo ver.. http://pic.twitter.com/kgmy0jf31g"

    (bkz: http://imgur.com/bxwj9hb)
  • her ergen kadar dikkat çekmeye çalışan ve bence her ergen kadar zeki bi kardeşimiz. bizzati tanıdığım için söylüyorum; kara mizah yapmıştır. kötü niyetli değildir. üzerine gidilmesini doğru bulmuyorum.
  • bu tiplerin hep yurt dışından yazdıklarını ve buna güvendiklerini düşünürdüm. ama adam türkiye sınırları içinde yaşayan düşük iq'lu bir cahil çıktı.
  • 2013'te de yine insan ölümleri üzerinden geyik çevirmiş yaratığa neden 2013'te müdahale edilmemiş merak ediyorum. ben böyle hayvani duygular barındıran insanla aynı toplumda yaşamak zorunda mıyım.

    hayır bu hastalıklı kafaya sahip olan adam en fazla 2 sene yatıp çıkacak. hiç adil değil.

    edit: tam insancıl yaklaşayım diyorum ama 2013'te hakkında yazılan entry geliyor aklıma. 2 sene yat e çık. 2 sene bu kafayı ıslah edeceğini zannetmiyorum. ki muhtemelen terör örgütüyle bir bağlantısı da yoktu bu elemanın. ama hakkında örgüt üyeliğinden falan işlem yapılacak. 2 seneden fazla de sen ona yani. belki bu daha da rahatsız edecek bazı yazarlarımızı ama gerçek bu. bu hastalıklı kafanın tedavi edilmeden topluma salınmaması şart.
  • önce yazdıkları yüzünden sanmıştım tutuklanmasını ama muhtemelen içeri tipten atmışlardır. olm bu ne lan
  • vur deyince öldüren sözlük yazarlarınca iki yıl hapis yatması az bulunmuş. idam edelim isterseniz? böylelikle zihniyetinizin utku'dan ne kadar farklı olduğu insan yaşamınıza verdiğiniz değer falan da netleşmiş olur!

    edit: şu entriden 'terörizm savunusu' çıkaran aklınızı seveyim. kendisi dikkat çekmeye çalışan ergenliğini henüz atlatamış zavallı bir gençtir kanımca... bir gün olgunlaşmayı başarabilirse bu yazıp çizdiklerinin ne kadar da saçma olduğunu idrak edecek muhtemelen samimi bir pişmanlık duyacaktır. çocukken bir kediye eziyet edip sonra büyük vicdan azabı duymalar, vücuda saçma sapan bir dövme yaptırıp hayat boyu acısını çekmeler... 'keşke'ler vs. insanlık halinin içinde bu da var. kıvçak'ınki belki biraz önce saydıklarımızdan daha ciddi bir suç gibi geliyor belki de doğru... öte yandan bence olgunlaşıldıkça pişmanlığı hissedilecek bir çocukluktan çok da öte bir şey değil. adalet sistemi bu pişmanlığın yaşanmasını hızlandırabilirse işlevini yerine getirmiş olur. ellerine meşale alıp "yakalım" diye dolaşanlar, birbirine gaz verenler ise yine insanlık halinin başka bir görünümünü ortaya koyuyor. ilkel çağlardan beri var olan sürünün bir parçası olarak linç etme kültürü... hataya tahammülsüzlük, suçla orantılı olmayan ceza verme çabası, kendisini hatasız, günahsız ve başkalarını cezalandırmaya muktedir sanmak. o gün ilk taşı günahsız olanınız atsın

    bir de şu var belki alakalıdır; (bkz: #62250482)
  • emniyet spor tarafından gol antrenmanı yaptırılan hewal,(bkz: acı var mı acı)
  • daha onceden facebook'ta, birkac farkli yerde yazilarini gormustum. hastalikli seyler yazan, insanin sinirlerini alt ust eden, toplumdan uzaklastirilmasi gereken bir tipti. hatta bu zamana kadar bu cocuk hakkinda nasil islem yapilmamis diye sasiriyordum ki bugun haber sitelerinde tutuklandigini gordum.

    en az birkac yil cezaevinde yatmayi hakkedecek kafada bir yaratik. umarim cezasini ceker.
hesabın var mı? giriş yap