• geleceğin ödeme platformu olarak tanıtılıyor. bakalım nasıl bir şey çıkacak.

    https://utrust.io/
  • minumum 0,02 btc ön satış kabul ediyorlar. al unut yatırımcılarına yönelmeyen kripto para.
  • chargeback özelliği ile dikkat çeken platform. kendisini almak için kucoin borsasında hesap açtım. almadan önce 1-2 gün takip edilmesi faydalı olacaktır.
  • 2018'de coin dünyasını iki yakasından tutup şöyle bir sallayacak olan coin olarak nitelendirdiğim, aldığımda 40 cent olup şu anda 1.30'larda seyreden, asla satmayı düşünmediğim güzel coin. merak edip okumak isteyen olursa buradan okuyabilir. ha yok ben alıcam direk diyosanız, damlaya damlaya göl olur.
  • ciddi manada artacak olan coindir. bir hafta içinde en az iki kat bekliyorum.

    yatırım tavsiyesi değildir.
  • yukarıdaki entry'den itibaren yaklaşık yüzde 30 arttı. paypal'ın yerini alması beklenen bu coin 2 dolar olmadan bırakmaz. yatırım tavsiyesi değildir.
  • olası bir düzeltmede elimdeki miktarını ciddi bir şekilde arttıracağım coin. sağlam proje. arkasındaki destek de sağlam.
  • 5000 tl ile giris yaptigim coin.

    hedef 4 dolar. emin adimlarla ilerleyedur cocuk.

    edit: vay efendim neymiş ytd yazmamız gerekiyormuş. aklı olan adam da ekşideki başlıktan yatırım yapmayı düşünmez heralde. neyse ytd
  • 0,93$ maliyetim olan coindir.yaklaşık bir haftadır takip ediyordum, almadık almadık gittik tepeden aldık.hedef icin 3$ diyorlar.. takipteyiz efenim
  • yükseliş ve inişleri kalp ritim bozukluğu yapabilecek şekilde şekillenen güzel bir proje ancak unutulmaması gereken kısım 3 senedir tam olarak beklenilen rakamları vermemiş olması ve (bkz: pump) döneminde ilk (bkz: all time high) sıçramasını gerçekleştirmiş bulunmakta piyasa yönlendiricileri (bkz: spekülatör) hedef olarak 3$ göstermektedir. tarih vermedikleri için uzun bir süre sonra doğru bir önerme diye biz demiştik şeklinde piyasalara tekrar çıkmaları muhtemel bu yüzden 1$ üzerini sabitlemeden diğer hedefler pek olası durmuyor ve bu şekilde gerçekleşen hareketler oldukça endişe verici olsa dahi risk satın alınmadıkça para kazanılmadığı gerçeği değişmemektedir. daha güvenli limanlarda daha az zararlar elde edilebilir ancak şuan görünen utk coin için yüksek zarar ve yüksek kar olanağı bulunmaktadır. yatırım tavsiyesi değildir dikkatli olunuz.

    bu coin hakkında ve beyin fırtınası için bir telegram oluşturmuş bulunmaktayım reklam veya başka bir eylem olmaması için özelden mesaj atabilirsiniz.

    görüşlerim bu kadar olmaktadır.

    gün sonu

    1$ dolar olarak anlık ulaşma sağlasa dahi şuan olan fiyatı 0,82'dir 0.79 değmiş bulunmaktadır. 113.295.092.47 hacim

    paypal ve tesla anlaşması yapması durumları tersine çevirebilir ancak henüz tam olarak elle tutulur bir belge ve veri bulunmamaktadır. haber satılma ihtimali yüksektir.
hesabın var mı? giriş yap