• her yerde satiliyor imaji verilip neticede iyisini almak icin yuksekkaldirima gidip edineceginiz cihaz. seyahat sevmeyenler ve teknik islerle ugrasmak istemeyenler icin ise arkadasinizdaki cihazi yaw bu ne guzel sey, kim takti, bana da taksin demeniz de cok rahat bir edinme davranisi olur.
  • uydu'ya talip alıcı.
  • en iyisini arayanlar için gelsin:amiko shd-8900 alien.gittigidiyor'da uygun fiyata 0 ve garantili satıyorum.eğer ilgilenen olursa burdan da konuşabiliriz tabiki.
  • eskiden çatılarda anteni çevirmekten canı çıkmış bir neslin kurtarıcısıdır. bir dönemin en iyi uydu alıcıları next&nextstar iken şimdi futbolun da etkisiyle digiturk ve d-smart önde gibi. televizyona entegre uydu alıcılarının yaygınlaşması ile de tahminen fiziksel olarak ortadan kaybolacaklardır.
  • bilgi sahibi bir suser'e satın almak icin hakkında sorular soracağım cihaz.

    yesillenmeye açığım.
  • böyle rezil bir teknoloji alanı evrende başka yerlerde bulunmayacak olan hede.

    inanılmaz bir bilgi kirliliği var. kendi jargonu var ve kimsenin tam olarak hakim olamadığı bir alan. binlerce farklı model var. hangi yıllarda çıktığı hakkında bilgi neredeyse yok.

    5-6 yıllık cihazlar ki bunların geliştirme aşamaları vs olsun 8-9 yıllık cihazlar hala piyasa da satılıyor. ne işlemcisi kullanıyor, özellikleri neler vs gibi bilgileri bulmak için onlarca farklı websitesi gezip yorum okumak zorunda bırakıyor.

    lanet olsun böyle sisteme.
  • kendisi hayatima tatlı bir dokunus yapan şeydir.
    digiturk ve tivibu sacmaliklarindan artik yakayı kurtardigim icin uzun bir aradan sonra a101 den bir uydu alicisi satin aldim. ulusal kanallar vs disinda uyduda geziniyorum. sacma sapan dizilerden, yarismalardan, iğrenç haberlerden sıkıldım artik. farkli yerel kanalları kesfediyorum. bir aksam urfa haberlerini, diger aksam ordu haberlerlerini izliyorum. alisveris kanallarinda deşarj oluyorum. urun tanitiminda donen aynı cümleleri defalarca dinlerken rahatca düşünebiliyorum bir çok şeyi. tarim temali kanallarda hayvan küspeleri ve aşıları hakkında bilgi ediniyorum. genelde çok iyi olmuyorlar ama bir muzik programinda sevdigim bir turkuye denk gelirsem dinliyorum. yerel kanallardaki yerel isletme reklamlarini izliyorum ve bazılarının mükemmel(!) fikirleriyle gercekten gülümsüyorum. bir tane de hristiyanlık temalı kanal buldum. aşırı sessiz sakin programlari var. oyle izliyorum kafam boşaliyo cunku diger kanallar oyle kafa agartan dlseylerle dolu ki. hele eskiden para verdigim platformlarda flash tv yoktu. onun yeri ayrı. hâlâ halaya devam ediyorlar. ona da kavustum.

    uzun lafin kisasi iyi bir liman oldu benim için uydu alıcısı. tavsiye ederim.
  • bir süredir yeni televizyonlarda dahili olarak gelmesi nedeniyle harici kaliteli ve uygun fiyatlı uydu alıcılar üretilmez oldu. piyasası çöplüğe dönmüş. nerede o eski neta 6400 hd'ler falan, hiçbiri yok artık.
  • artık televizyonların içinde gelen standart donanım olduğundan azalarak biten cihaz.
  • kalitelisini bulmak imkansız. ya kumandası geç çalışır, ya lnb girişi bozuktur. aşırı ısınma, elektrik kaçağı, sinyal almama gibi türlü türlü problemler çok olası. yani parasını vereyim iyi bir uydu alıcısı alayım desen yok. ürünlerin tamamı ucuz ve kalitesiz.

    daha kutusundan yeni çıkardığım ürünün üstünde hızlıca parmağımı gezdirince çok az da olsa elektrik kaçağını hissedebiliyorum. hatta bunu tekrarlayınca aletin tarihi 2015 yılına geri döndü. muhtemelen yaptığım hareket bir şekilde elektrik yaratıyor ve aletin uydudan saat, tarih almasını engelliyor.

    next veya goldmaster'ın tkgs sistemli bir cihazı yine de işinizi görecektir. sakın mini olarak satılan cihazları almayın. eski usül kart girişli büyük kutular her zaman daha iyidir. artık bu saatten sonra tkgs içermeyen cihaz almayın. üzerinde mutlaka tkgs logosu olsun. bilmeyenler için:

    (bkz: tkgs)

    bozulursa da direkt çöpe atıp yenisini alın. yapacak fazla bir şey yok. tabi kast ettiğim anroid cihazlar değil. android uydu alıcılarında kaliteli cihazlar var. kast ettiğim sadece uydu alıcısı olacak ve kaliteli olacak. piyasada bu yok.
hesabın var mı? giriş yap