• inanılmaz fotoğraflar çekiyor. uzayın böyle samimi fotoğraflandığını ilk kez görüyorum. çektiği süpernovaya aşık olmuş olabilirim.
    başarılar diliyorum yolu açık olsun.
  • “uykusuz ve yorgun geçen 5 gece boyunca teleskobum ile yüzlerce fotoğraf çektim ve 2,5 milyon ışık yılı uzaktaki komşumuz andromeda galaksisini böyle fotoğraflayabildim!” diyerek paylaştığı fotoğraf sayesinde kendisinden (geç de olsa) haberdar olduğum uzay fotoğrafçısı.
  • martin luther king bu sözü uygar için de söylemiş olabilir.

    “eğer sizden sokakları süpürmeniz istenirse, michelangelo'nun resim yaptığı, beethoven'in beste yaptığı veya shakespeare'in şiir yazdığı gibi süpürün. o kadar güzel süpürün ki gökteki ve yerdeki herkes durup 'burada işini çok iyi yapan, dünyanın en iyi çöpçüsü yaşıyormuş' desin.”

    uzay fotoğrafcısı olarak müthiş işler çıkarıyor.
  • zamanında teleskop almamda bana yardımcı olan, karacabey meteor yağmuru etkinliğinde sunumu ile hayranlık uyandıran astrofotoğrafçı. yaratılış sütunları görseli büyüleyiciydi. karanlıkta lazer ışığı ile tatlı tatlı anlattı yıldızları.
  • kendini uzay fotoğrafçılığına adamış güzel insan. ınstagram sayfasından çok güzel kareler var. uzay ile ilgili önemli gelişmeleri paylaşıyor.

    alper gezeravcı'nın içinde bulunduğu uluslararası uzay istasyonunu dün türkiye üzerinden geçerken fotoğraflamayi başardı ig
hesabın var mı? giriş yap