• her gün güncelleme çıkaran uygulamaları sallamayan tiptir.

    sadece çok sık kullandığı önemli uygulamaları günceller.
  • kullanıcı etkileşimli ve veritabanı güdümlü(database driven) web tabanlı yazılımlardır.
    (bkz: web programlama)
    (bkz: rich internet application)
  • benim bu tip.
    şu anda sevgili ayfon se cihazım ios 11 e yükseltmem için adeta yalvarıyor, kafayı yiyor, siri bile trip attı haftalardır kıvrandırıyorum.

    stabil, sorunsuz çalıştığı sürece hiç bir yazılımı güncellemem. win 10 üzerinde hala winamp kullanıyorum o derece. appstore üzerinde de 28 güncelleme gelmiş bekliyor öyle.
  • telefonuna gelen güncelleme bildirimlerini "manuel" olarak belirleyip, güncelleme ve yeniliklere karşı direnen kullanıcıdır.

    bazen ben de yapıyorum bunu. eğer bir uygulamanın mevcut halini severek kullanıyorsam, güncelleme ihtiyacı hissetmiyorum. hatta güncelleme gerçekleştiğinde, başlangıçta yeni halini yadırgıyorum fakat zaman içinde ona da alışılıyor.

    uygulama güncellemeleri başlangıçta sağlıksız ve stabil olmayan şekilde çalışmaya sebep olabiliyor. bu nedenle bunu tercih eden insanların da haklılık payları yok değil tabi ki.
  • bu kesinlikle ben olamam zira telefonumda bildirim ibaresinin durması beni çıldırtmaya yetiyor. takıntılıyım, kabul ediyorum.
  • o güncelleme bildirimlerinin verdiği rahatsızlıkla nasıl yaşadığını anlayamadığım insan.
    ben instagram hikayelerinin etrafında beliren turuncu halkaya bile dayanamıyorum.
  • uygulama çalışmayana kadar bunu yapıyorum. 116 tane güncelleme var şuan app store da. arada göz gezdirim major değişiklik varsa güncellerim yoksa haftada bir güncelleme yüklenen programlar var ufak tefek kim uğraşacak, biriksin 6 ayda yılda bir güncellenecek nasıl olsa.
  • güncellemelerin gereksiz yük olduğunu bilen insandır. uygulama her güncellendiğinde mevcut verinin üzerine eklenerek devam eder bu da uygulamanın geç açılmasına ve telefonun yavaşlamasına sebep olur. köklü değişikler yapılmamış uygulamaları güncellemek kadar gereksiz bir şey yoktur.

    çalışıyorsa fazla zorlamayacaksın.
  • hayret ve şaşkınlıkla izlediğim tip. telefonun işletim sistemini ve uygulamaları en güncel özellikleriyle, hataları giderilmiş, güvenlik açıkları kapatılmış versiyonlarıyla kullanmak varken bu neyin direnci?

    hayır sonra telefon bozuluyor ya da yenilemek gerekiyor sudan çıkmış balığa dönüyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap