• komünist çin, komünist rusya'dan öğrendiklerini uyguluyor... bizimkiler de onların köpeği... allah belalarını versin...
  • bu zulme sessiz kalanlara yazık
  • yayının kesilmesinin arkasında doğu perinçek'in olduğunu düşündüğüm konuşma. yatacak yeriniz yok. artık öyle ayrıştı ki toplum, ezen ve ezenlerin tarafı tamamen belirginleşmiş durumda. ne yazık ki, kendisininin daha ahlaklı olduğunu iddia eden taraf bizzat ahlaksızlığı ve onursuzluğu yapan taraf...
  • macron'a merkel'e benzemez bunlar. öyle racon kesemezsin.
  • kendini türk ve müslüman olarak adlandıranların üç maymunu oynadığı soykırımı haykırmış ve konuşmasıyla susanların suratına tokat gibi indirmiştir.

    --- spoiler ---

    onların kalpleri var, fakat bununla gerçeği anlamazlar; gözleri var onunla görmezler; kulakları var onunla işitmezler. hâsılı bunlar hayvanlar gibidir, hatta onlardan daha şaşkındırlar. işte asıl gâfil olanlar da bunlardır.
    --- spoiler ---

    gerçekten inanmış olsalar yukarıdaki ayetler onlar için bir cehennem olmalı vicdan azabından nefes alamaz durumda olmaları gerekirdi ama neyseki siyasal islam tam olarakta bu işte. o yüzden sadece din tüccarlığı yapanlara selam olsun. bu dünyada en kolay şey özellikle de bizim gibi gelişmemiş topluluklarda din tüccarlığı yapıp parayı cukkalamaktır. herkes cukkasında/keyfinde kimsenin umrunda değil insanlık/insanlar/türkler/müslümanlar... boşluğa istediğinizi yazın.
  • "cumhuriyet tarihinin değil topyekûn türk tarihinin en ahlaksız zümresince esir alındık."

    çin'in ipeğine kananlar, üç kuruş için zalime karşı susanlar; gün gelip devran dönecek ve bunların bedelini ödeyeceksiniz!
  • nursimangül'e saygım sonsuz. eminim önemli meseleleri vardır ve bunlar bencede dile getirilmeli ve çözüme kavuşturulmalı.

    bu ülkenin bir vatandaşı olarak benim yada benim sorunlarımı dile getirecek bir t.c. vatandaşı o kürsüye çıkıp konuşamaz.

    bu ülkenin; hukuk, ekonomi, eğitim, sağlık, toplumsal çok ciddi sorunları var.

    ve geçen her saniye daha çok geç kalınıyor.

    uygur türkleri'de, suriye'lilerde şu aşamada umrumda değil.

    meral hanım tamamen bir şovmen.

    bu ülkenin iktidarı'da, muhalefeti de ayrı ayrı sorun.

    sanırım bir mustafa kemal'e daha ihtiyacımız var. çünkü bu ülke insanından bir halt olmaz. umarım yanılırım.

    fakat bana talih ikinci kez yüzümüze gülecek gibi gelmiyor.
  • uygur türkleri tarihte uygarlık kurmuş. sırf bu nitelikleri bile burada büyük bir kesimi düşman edinmek için yeterli.
  • çin aşısı karşılığında çine iade edilen "teröristler" kürsüde konuşan kadın gibi masum insanlar işte.
  • açık ve sistematik biçimde mental soykırıma uğrayan uygur halkının bir ferdine grup toplantılarında söz verdikleri için iyi parti'yi kutluyorum.

    bu bok çukurunda greta thunberg kadar, hattâ gaga bulut kadar bile dikkat çekmeyeceğine şüphe yok.
hesabın var mı? giriş yap