• başlık karakter sınırını takıldı, "uyuyan sevgilinin parmağını kullanarak telefonunun parmak izi okumalı tuş kilidini açmak".

    sevgilinin özelini karıştırmak için en savunmasız anını kullanmaktır.

    bizzat başıma gelmiş bir olaydır.

    ama olayı hatırlamıyorum. uykudan uyandırılıp; " sen o kıza niye öyle yazdın, niye böyle dedin, şu kız kim, bu kızı nirden tanıyon?" gibi sorulara maruz kaldım. tek açıklaması ben uyurken sevgilimin parmak izimi kullanmış olması. bu teknolojiyi geliştirirken insan bu gibi durumları düşünüp, uyurken parmak izinin çalışmamasını falan sağlar ama değil mi? ya da en azından burun izi falan yapsalar kesin uyanırım. ama parmak olunca ve uykunda derin olunca savunmasız kalıyorsun. eyyyy apple, sen kimsin yaa?

    şakası bir tarafa desteğe ihtiyacım var ey yazar arkadaşlar. bu olay tek benim mi başıma geldi? başkasının başına gelmedi mi? ne gibi önlemler alıyorsunuz, hele bir el atın, yardım edin, bir fikir verin.. parmağımı kullanmışsın bile diyemiyorum lakin uyuyorum ve hiç bir şey hatırlamıyorum. bende sanıyorum ki uyurken elimi tutuyor sevdiceğim. meğer kötü emellerine alet ediyormuş elimi...
  • çok basit yolu var. her şeyin ile açık olacaksın arkadaşım.
    gizli işler çevirmeyeceksin ya da sinsirellalarla sevdicek olmayacaksın.
  • her şeyinle açık olsan bile gizlice bakılınca hiç anlamı olmayan ufak tefek şeyler bile sevgilinin zihninde anlam kazanabileceğinden dolayı hala tehlikeli olan durumdur. ayrıca sinsirella sensin, gizli işlerde sana girsin.
  • apple ın yapabileceği çok bir şey yok. bizim adam akıllı ilişkiler kurabilmeyi öğrenip telefon karıştırma olgusunu ortadan kaldırmamız lazım.
  • (bkz: eyitim şart)
  • creepy iş.

    bugün uyuyan sevgilisinin parmağı ile telefonun şifresini açan yarın uykuda adamın sikini keser. *

    benden uyarması.
  • çok zekice :/
  • nasıl vıcık vıcık ilişkileriniz var lan. yanında uyuduğum kadın bana güvenmeyecekse, ben ona güvenemeyeceksem sikerim öyle işi lan ben.

    tanım manım yok siktirin az ötede yaşayın benden.
hesabın var mı? giriş yap