• zapping yapmasi en zorlu olan televizyonlardir. bir ki$i surekli televizyonun yaninda durursa verim alinabilinir. bu ki$i de genelde evin kucuk cocugudur.
  • filmden reklama gectiginde deli gibi bagiran televizyon, film sirasinda uyuyan buyukanne-buyuk babayi uyandirip, bol bol tepki toplayan televizyon ce$ididir.
  • hayal meyal hatırlıyorum babamın "kalk p+'ya bas" dediğini. parlaklık falan kızaklı butonlarla ayarlanıyordu. televizyon da siyah beyazdı. renkli televizyon almıştık sonra da. 56 ekran sony, uzaktan kumandalı. digor'dan etiler'e ışınlanmış gibi olduk. bi çağ bitti, yeni bir çağ başladı.
  • evin küçük çocuğunu uzaktan kumandaya çeviren televizyonlardır. baba lafıyla çalışırlar. fazla kanal olmadığından işleri biraz daha kolaydır. televizyona değil, komut verene uzaktan kumandadırlar.

    yıllar evveli, evin küçük çocuğu bir uzaktan kumandaydı. sonra kumandalı televizyonlar geldi. evin küçük çocuğu o sıralar büyümüş ve tam yırttık mis, bir de kumanda geldi ki keyfim keyif diye düşünürken, bir anda kendini damda anten olarak buldu. sonra ondan da yırttı ya da hala az biraz devam ediyor derken hoooop! kumandalı ama sensörle çalışan televizyonlar çıktı. e herifin babası yaşlı başlı adam, televizyonun sesini açacam diye trafik polisi gibi bi sağa bi sola hareket mi edecek? o evin küçük çocuğu yine kumanda görevine getirildi anlayacağınız. he bu sefer gerçekten uzaktan kumanda oldu, o ayrı...

    yani diyeceğim şu ki, teknoloji ilerledikçe, insanların görevleri de artıyor. televizyon yokken, bu herifin böyle bir görevi yoktu. ne zaman ki televizyon geldi, bütün çocuklara yazık oldu. şimdi de neden teknolojiyle iç içesiniz diye soruyorlar. soktunuz içine da, biz napalım.
  • çocukken ayaklı uzaktan kumanda olarak hizmet verdiğimiz televizyonlardır.
  • günümüzün obez ve doyumsuz kültüründe muazzam bir spor aracı olabilecek tv yönetme şekli.
  • kumandaya pek gerek de yoktu, zira tek kanal vardı.
  • duyan da bu televizyonlar piyasadayken 80 tane kanal var zannedecek amk. 2 bilemedin 3 kanal vardı ulan. trt1 dışındakiler hikayeydi. özel televizyon kanalları geldiğinde kumandalı televizyonlar çoktan yaygınlaşmıştı.

    t: kibrit çöpüyle kanal aranan televizyonlardır.
hesabın var mı? giriş yap