• https://www.youtube.com/watch?v=jedbzpt7-ri

    kurban olduğum biricik aşkımın yeni şarkısı. söz müzik ersay üner.
  • simge nin yeni single’ı. bir heyecanla açıp dinlemeye koyuldum. hali hazırda dinlerken review ediyorum, yankı ile beklentileri çok yükselttiğinden şu an için bu çok karşılamadı. ama yine de kaliteli bir şarkı olmuş. simge zaten güzel. daha güzel parçalar bekliyoruz, simgefanclub...
  • yankı'dan sonra her şarkısı fazla basit geliyor. bir kerelik bir şey değildir umarım o şarkı. bu şarkının da büyük ihtimalle aranjesi ozan bayraşa'ya ait.
  • üzüldüm
  • bir yankı olmasa da sayesinde sabahtan beri durup durup "nasıl bakıyorsun gözlerime veda ederken?" diye yükseldiğim simge'nin yeni şarkısı.
    hikayenin başı, üçlemenin sonu olarak tanımlamış kendisi.üzülmedin mi, prens&prenses, yankı.
    üç klibin de havasının, izlerken ve dinlerken uyandırdığı hissin hemen hemen aynı olması gerçekten bir hikaye izlenimi yaratıyor zaten.
    umarım son derken bu tarzdan vazgeçip ersay üner ile işbirliğini sonlandırmaz. zira hem ağlarım hem de arkama bakmadan giderimcilerin bu ikiliyi çok sevdiği aşikar.

    edit: imla
  • simge'yi ve sonraki işlerini artık hep yankı ile kıyaslamak klişe olacak belki ama ilk dinleyişlerde yankı'nın eskizi gibi duruyor bu şarkı. düzenlemesi, altyapısı biraz daha özgün olsaydı keşke. zira bu şekilde, bu şarkının güzelliğine haksızlık yapılmış gibi. her şeye rağmen dinlemesi yine keyif verici, orası ayrı.
  • piyasadaki sönük şarkılardan sadece biri. ilk başladığında küçük bir umudum var melodisinin güzel oluşundan ama söze girer girmez bütün umudum suya düştü. başarılı bir şarkıcı olduğunu da düşünmüyorum zaten sadece şans vermek istemiştim.
  • ben de yazayım da bir entry daha olsun.
    türkiye’de böyle klip devamlılığı sağlayan çok az insan var. bu yönüyle daha önce gökhan türkmen’e duyduğum saygıyı şimdi simge’ye duyuyorum.

    şarkı ersay üner şarkısı olduğunu hissettiriyor ve altyapı konusunda da daha orijinal olsaydı daha güzel olurdu diye düşündüm ben de. ancak her şeye rağmen güzel şarkı. yine iyi iş.

    bu işler simge’ye yakışıyor.
  • cool prodüksiyonu (ozan bayraşa) ve cry me a river esintili klibi (murat joker) ile dikkatimi çeken simge şarkısı.
  • düzenlemesi yankı'nınkini hatırlatsa da güzel bir pop slow. nakarat dile dolanıyor, özellikle ikinci mısradaki yükseliş pek tatlı.

    siz yine de az üzülün.

    aylar sonra edit: bence ihanetten geri kalan ile birlikte 2017'nin en iyi türkçe slow şarkısıydı.
    dayanamayıp bir edit daha yapıyorum editi: çok iyi şarkı, çok.
hesabın var mı? giriş yap