• ian somerhalder'ın netflix'te yayınlanacak olan vampir dizisi. ilk sezonu 10 bölüm olacak. jonathan maberry'nin 4 kitaplık chronicles of the vampire wars serisinden uyarlanacak.

    https://twitter.com/…iniz/status/985882879543726080
  • 5 aralık'ta netflix'te yayınlanacak olan ian somerhalder'ın yeni vampir dizisi.

    fragman
    türkçe dublaj
  • genelde dizileri ya arkadaş tavsiyesiyle ya da popüler olduktan sonra takip etmeye başlayan biri olarak, henüz başlamadan takibe aldığım ilk dizidir. the vampire diaries dizisiyle tanıdığım ian somerhalder’ı vampirlerin karşısında görmek çok tuhaf olacak. kendisini yeniden vampir formunda görmeyi umuyoruz.
  • bölümler yayınlanmış. konusu ilginç;
    kurbanlarını kan emen yaratıklara dönüştüren ve hızla yayılan bir hastalık, insanlığın geleceği için verilen savaşta iki yakın arkadaşı birbirine düşürür.

    netflix yapımı bu arada ve trailer;
    https://www.youtube.com/…uadvkvue&feature=emb_title

    gayet kaliteli duruyor.
    izlediğimde editlicem.
  • ilk iki bölümü izledim. ve şimdiden sardı. evet klişe bir hikaye ama klişeler beni rahatsız etmez. öykünün bana nasıl sunulduğuna bakarım.
  • ilk bölüm itibariyle bana (bkz: the strain) dizisini yeniden izliyormuşum hissi yaratan netflix dizisi.
  • (bkz: the strain) ve (bkz: 30 days of night) 'ın gayri meşru çocuğu.

    bu dizilerde nedense genel bir senaryo yok. o yüzden bir bölümde bir karakterin yaptıkları ile iki üç bölüm sonra yaptıkları motivasyon açısından çelişiyor. hepsini oturup benim gibi bir seferde izlemezseniz batmaz gözünüze.
    özel efektlerin de ne kadar pahalı olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. ilk bölümlerde bütün bütçeyi harcamışlar. sonlara doğru insanlar karşılıklı konuşarak olayları çözmeye çalışıyordu vampir dizisinde.

    vakit geçirmelik bir dizi. izleyeceksin sonra unutacaksın.
  • netflix orjinal dizileri için bütçesini baya düşürmüş. bu dizide de bu çok net görülüyor.

    klişe bir konu olsa da, çok daha iyi çekilebilir ve çok daha iyi bir cast oluşturulabilirmiş...
    berbat değil, izlenir ama türün sevenleri için bile vasat seviyesinde kalıyor malesef...

    amazon prime, hbo , apple ve disney gibi pek çok büyük oyuncunun dijital sahneye çıkması ile birlikte netflix in artık çok daha gerilere düşeceğini düşünüyorum...
  • ikinci sezonu gelmez. yani colony gibi güzelim bir diziyi bitiren netflix böyle saçma sapan sırf dialoglarla geçen diziyi çok yaşatmaz diye düşünüyorum.

    2 günde bir bölüm izlerseniz gidiyor gibi. ama oturup arka arkaya 2 bölüm izleyince üçüncüyü izlesem mi acaba diye düşünüyorsunuz. çünkü vaktin nasıl geçtiğini anlıyorsunuz, size izlerken zamanı unutturmuyor. ilk bölüm çok iyiydi resmen beni izle diyen bir fragman edasıyla hazırlanmış. ama ondan sonrasi itici ve amatör yan karakterlerle, çok yapay ve yavan kalan bir dizi.

    şu 19 yaşındaki fayne yalakası kız başlı başına bir itici karakter zaten. tam klasik amerikan dizilerinde olan deli kıskanç bir ergen. 8 inciyi bitirdim şimdi ve eminim son bölümde aklı başına gelen bir tipe dönüşür.

    yani keyiften değil de meraktan, konuşmaları atlaya atlaya izliyorum diziyi.
  • iptal edilen netflix dizisi.
hesabın var mı? giriş yap