• birinci sezonu 5 aralık 2019’ da netflix’te yayınlanmaya başlayacak olan distopik dizi. uzun zamandır böyle bir dizi gelmiyordu. bende merak uyandırdı açıkçası.
  • başrolunde the vampire diaries in damon salvatoresi ian somerhalder var. deymın ile olan hukukumuzun hatrına bir şans verip izlenebilir belki. güzel adam ian izleriz her türlü de, yine bir vampir dizisinde görmek biraz ticari kaygı biraz klişe kokusu yaymadı değil. an itibariyle imdb puanı 6.9.
  • ilk iki bölümü izleyip geldiğim ve “efsane olmaya aday” demeyi borç bildiğim dizidir.

    ilk iki bölüm itibari ile kendisine bağlamayı başarmıştır. içerik hakkında bilgi verip tadınızı kaçırmak istemem... güzel dizi... izleyiniz efendim.
  • meh.. vampir dizisi ama bulaşmacalı falan, mistik yerine bilimsel. ilk üç bölümü izledim çok da beğenmedim, klişeler var. walking dead vari bir şeye dönüşecek gibi duruyor; postapokaliptik dünyada baba oğul ilişkisi ve "acaba bunlar tedavi mi edilmeli, öldürülmeli mi" sorularıyla beraber. devam etmem.
  • ilk bölümünü az önce izlediğim, klasik salgın temalı, mutasyona uğramalı, doğa üstü güçlere sahip olmalı ve kıyamet sonralı bir netflix dizisi. türün bağımlıları için gideri var gibi duruyor, en azından ben izlemeyi düşünüyorum, tavsiye edilir...
  • ilk iki bölümünü izlediğim, gelecek vaad ettiğini düşündüğüm ve yakın zamanda 1. sezonun tüm bölümlerini birireceğim dizi. ian somerhalder'ı oynatmaları biraz ticari kaygı gibi gelmişti ilk başta çünkü mevzubahis aktör bu genre'da açık ara çok başarılı. ama endişem yersiz kaldı zira rolüne yine cuk oturmuş damon salvatore abimiz.

    bu entry ileride editlenecektir.
  • bugün netflix’te yayına giren ve olmamış dizi. 3 bölüm izleyebildim ancak, çok sıktı artık şu salgınlı, vampirli, zombili diziler
  • iki bölüm izledim .fena dizi değil ama vampir arkadaşların yüzleri keşke normal halibde kalsa adamların vampir karizması kalmıyor.
  • kamera renkleri çok solgun kullanılmış, diyaloglar çok zayıf, bir yarı tanrı gibi olan ian somerhalder “ yahu girdik bu işe ama sıvamasak bari “ der gibi.

    2. bölümdeyiz dur bakalım.

    edit : dizi sarmaya başladı. ian somerhalder sen nasıl bir varlıksın ya diye diye izliyoruz.

    bu arada kadın değilim, gay de değilim. evli ve heteroseksüel bir erkeğim, eşimle beraber izleyip bu cümleleri kuruyoruz, mesaj yoluyla gelen teklifleri değerlendirmeyeceğim üzgünüm.
  • ne zamandır yeni bir vampir yapımı bekliyordum. hemen başladım. iş bu entry sezon bittikten sonra editlenecektir.

    ilk bölümü izledim ve kapattım o yüzden sağlıklı bir yorum getiremeyeceğim. true blood gibisi gelmeyecek öncelikle bunu kabullenmem lazım galiba. vampir dizileri ve filmlerini hastalık derecesinde seven beni ilk bölümdeki makyaj ve oyunculuklar çok rahatsız etti. vampir olmak insanın fiziksel zayıflığının üzerinde olmaktır, güçlü, extra çekici, zengin, elit, tecrübeli ve aynı oranda tehlikeli olmaktır. buradaki ilk vampirler ürkek ne yaptığını bilmez, canavar tiplemesine dönüşen ve kolay yakalanan insanımsılar halindeler. burada vampir moduna girme diye bir durum var underworld’teki lycans gibi bir değişime giriyor kafatası, dişler de venom karakteri çakması olmuş. tutarsızlıklar da daha ilk bölümden başlıyor ayrıca. ceset görüntülerinde iki delikli ısırıklar mevcut ancak vampirlerde ön 6 diş komple kesici, yani extra uzun bir köpek dişi durumu görünmüyor.
    konu temeli mantıklı, eriyen buzullarla birlikte açığa çıkan virüsler aracılığı ile yayılım ( bu fikir daha birçok filmde kullanılacaktır). konu ağır ilerlemiyor, heyecan dozu sürekli halde yayılmış yarım küsur saate. daha sonra çok sıkılırsam devam ederim ama şimdilik sarmadı.
hesabın var mı? giriş yap