• vadistanbul avm istanbul'un en güzel 2-3 avm'sinden biri oldu bence. şehrin tam sınırında kargaşadan uzak hissediyor insan.
    yarım saatte bir müzik eşliğinde su ve ışık oyunları oluyor önündeki havuzda, keyifli. ayrıca havuzun arkasındaki ağaçlar dik bir yamaçda sıralandığı için yeşili de rahatça görebiliyorsunuz. dolayısıyla hem havuza hem de arkasındaki yeşil alana bakan üst kat teras, alttaki restoran ve cafeler insana huzur veriyor.

    spor: mac vadistanbul var

    sinema: 11 salon, cinemaximum

    decathlon, macrocenter, bowling salonu

    bazı cafeler:
    espressolab: dışarıdaki havuza bakıyor

    starbucks: avm içinde giriş katında, havuza değil diğer tarafa bakıyor, açık ve kapalı alanlarının ikisinde de toplantı masası var

    starbucks reserve: avm içinde değil cadde tarafında, içerideki ve dışarıdaki çalışma masaları home office çalışanlar için oldukça revaçta

    ulaşım ve otopark:
    11500 araçlık otoparkı istanbul'un en büyük 2. otoparkı
    özel araçla gelirken tem'de hasdal'a doğru giderken (stad sağınızdayken), turktelekom stadyumu önüne geldiğinizde vadistanbul avm'ye direk giden bağlantı yolu açıldı. bu yol stadın oradan nurol life'ın yanından direk vadistanbul'a geliyor. dönüşte de buradan tem'e 2 yönde de bağlanmak mümkün

    metro'yla gelirken m2 metro hattı sanayi durağında inip seyrantepe metrosuna geçiş yapmak oradan da havaray'ı kullanmak mümkün ancak havaray'a güvenip de gitmek pek akıllıca değil, bir çalışıyor bir çalışmıyor
  • açılmasında bir fayda görmediğim lakin iç dizaynını beğendiğim avm. oldukça geniş bir alana yayılmış dolayısıyla yorulabilecek müşteriler için minik dinlenme alanları oluşturulmuş. daha açılmamış caddeleri var. bana biraz istinye park'ı anımsattı.

    şu beton yığınında tek beğendiğim şey ise fetişi olduğum lamy ve tasarımını beğendiğim moleskine distribütörü design lovers'ın bayiinin artık bu yakada da bir mağazası olduğunu öğrenmek oldu.
  • klasik avm'dir. çok ta şey etmemek gerek. doğanın içine nasıl sıçılırın görseli güzel örneğidir.
  • havaray ile ulaşımın henüz mümkün olmadığı avm. fakat kendileri böyle bir ulaşım yolu varmış gibi reklam yapmayı seçerek insanların zamanını çalıyor.
  • havaray bugün çalışmaya başladı
    seyrantepe metro durağından aktarma yapıp ücretsiz olarak vadistanbul avm yemek katına gitmek mümkün, sanayide indikten sonra 20 dakika sürüyor 2 araç ve arada yürüme süreleriyle birlikte
  • bunun reklamında oynayanlar bir tek bende mi mide bulandırıyor.
  • araba ile ulaşımı rahat fakat toplu taşıma ile bolca asansör, turnike vs. uğraşacağınız avm.
  • hala inşaat devam ediyor. cevresi tamamen beton yığını. havada keskin bir çimento kokusu var. eskiden les gibi kokan dere artık pek kokmuyor. bakalım yazın kokacak mı? avm çevresi dağ başı gibi.. buradan yürüyerek bir yere gitmek isteseniz muhtemelen kurtlara yem olursunuz..

    hadi hayırlı olsun.
  • yeri oldukça terstir. araçla gidenler için dahi durum böyledir maalesef. bundan ötürü oldukça boş. boş olduğu için de insanlara ferah geliyor.
  • her seferinde yolları beni çileden çıkaran avm. gidişte envayi çeşit çukur ve insanı yanıltan eski yol çizgileri. sinema sonrası gece yarısı çıkışta avm'nin tek çıkışını açık bıraktıklarından koca otoparkta dört dönmek.

    avm'lerden nefret eden ben avm ile ilgili entry girdim, evet.
hesabın var mı? giriş yap