• vahap isimli maganda karakterin basindan gecen bir maceraya isim babalaigi yaptiktan sonra populerleserek, kendi basina bir seri halina gelmis bir eser idi.hikaye galip tekin(arzach nerde?) cizimler kemal aratan(ben burdayim)in idi.
    ilk ve aslinda tek bolumde vahap pervasizca yaptigi magandaliklarin neticesini bilinmeyen bir sebepten aci odeyen bir insandi(insan gibiydi).ve fakat basina ne geliyorsa geliyor, mabadini avucladigi kadin gibi mabadi, memesini avucladigi baska bir magdur gibi lombur lombur gogusleri oluyordu.en sonunda cinsel birlesme sonunda hayati bir organini da kuku ile degistirilerek(vay anasini sik dememek icin kibar olup organ dedik, akabinde kuku diye bitirdik iyi mi? degil tabi) hayat kadini ya da eee skerim ya basbaya orrrosspu oluyodu...ay icime darallar geldi am demeden got demeden cumle kurmaya calisirken.
    am sik got yarak.hah yazdim rahatladim.
  • vahap sonralari oyle cilki cikartilan bir karakter oldu ki eski avni bolumleri(ama epey eski avni bolumleri, hani su uzun sacli, hipi havai gomlekli ilk avni) adapte edilmeye baslandi.once galip tekin, sonra kemal aratan vahap i birakti, sahte isim ile taklit ile devam ettirilmeye calisildi kor topal.
  • favori unlemi antalya yoresinde de kullanilan abari! idi.ben severdim kendisini ortaokul yillarimda zevkle okur idim.
  • kemal aratan'ın galip tekin'le birlikte yarattığı bir çizgi karakterdir.
    hikayede vahap ayı bir insan olarak bir gün yaptığı ayılıkların ve magandalıkların cezasını kadınlaşarak çeker.
    bir kadının kıçına ellediğinde kıçı kadın kıçı olur. bir diğerinin memeleri sıvazladığında ise memeleri çıkar...
    vahap'ın oğlunun adı şemistan'dı. semistan, vahap eski haline dönsün diye babasının kafasına kesekağıdı geçirip mahallenin erkeklerine sktirmeye kalkmıştır.
  • bir sure digil dergisinde yayinlanmi$ olan cizgi dizi..
  • gadanallah!! narası ile dimağlara kazınmış çizgi mizah karakteri.
  • yıllar sonra lemanyak'ta karşıma çıkan bir galip tekin karakteri.
  • kırıp geçiren bir karakterdi (yanılmıyorsam dıgıl' da), annemle hastasıydık (anne?!). kendi doğurduğu oğlu şemistan' ın yanısıra bir de karısının doğurduğu kızı vardı, cevriye. annem muhabbet kuşlarımızın adını şemistan ve cevriye koymuştu.
    sabah sabah görünce mutlu oldum, gadanallah!!!
  • kucuk yasimda okudugum hayal dunyami yerle bir eden bir cizgi romandir. fikrimce sonrasi sikici oldu ama 2 ay devamli alip acaba baska neler geldi maco turk erkegine heyecanini yasatan , acili devam edip mutlu sonla biten bir hikayedir .

    vahap in aniden muhtesem kalcalara sahip olmasi ve onu saklama cabasi da kare kare hala gozumun onundedir . .
hesabın var mı? giriş yap