• ülkemizdeki kadınların pek çoğu vajinal orgazm konusunda sıkıntılar yaşar. bunun temel sebebi bekaret kaygısı ile yapılan masturbasyonlar klitoris odaklı zevk almaya alışmaları ve yurdum erkeklerinin beceriksizliği gelir.

    vajinal orgazm klitoral orgazmdan kat ve kat daha şiddetli ve keyif vericidir kadınlar için. pek çok uzmanın ve benim de hem fikir olduğum konu g noktasının yeridir. vajina üst çeperinde, klitorisin bulunduğu noktanın düşey eksenindeki bölge kadınların en fazla uyarıldığı noktadır. ( vücudun vajina harici sırt, bel, bacak gibi pek çok bölgesinden de uyarılabilirler fakat g point ekseri bu bölgededir.)

    bu noktayı önce parmağınızı kullanarak keşfedin. gerekirse partnerinizden size yol göstermesini isteyin. avuç içiniz yukarı bakacak şekilde orta parmağınızı kızın amına sonuna kadar sokun ve parmağınızı içeride yukarı doğru kaldırın. hafif tırtıklı bir doku ile karşılaşacaksınız. uterus çıkışına dokunduğunuzda sakın paniklemeyin emi kuzucuklarım. devam edin anlattığım şekilde.

    bu bölgeyi keşfettikten sonra sikinizin ucunun bu bölgeye temas edeceği uygun pozisyonlar seçin. kızın üstte ve yüzünün size baktığı pozisyon, kızın sırt üstü yattığı ve sizin de dizlerinizin üzerinde ( mümkünse kızı kalçalarından tutarak kaldırın ve belini yerden kesin) durduğunuz pozisyon, ayakta duvara dayayıp kızın tek bacağını kaldırarak girebileceğiniz pozisyon sikinizin bu bölgeye değmesi için müsait pozisyonlardır.

    bir diğer ip ucu ise bu bölgeye olan teması dışarıdan desteklemektir. parmaklarınızla amın başladığı (kemiğin olduğu yerin) tam üstüne baskı uygulayın. sikiniz kızın amının içindeyken sikinizin kafasına bahsettiğim bölgeden dokunmaya çalışın parmağınızla. tabi bu işlemi uygularken baş parmağınızla klitorisi okşayarak ( ama kararında bırakın bazen irrite edici olabilir) kızı tabiri caiz ise zevk bombardımanına tutun.

    bahsettiğim yöntemlerle büyük ihtimalle partneriniz şiddetli bir orgazm yaşayacaktır.
  • seksomeaaannyak beyler yerine bilen bayan kadınlarımız gelip konuşsa daha iyi olacak, öyle bir sorun ve hatta sorunsaldır.
  • konu hakkında konuşan kadınların kendi bedenleri üzerinden tüm kadınlar hakkında yargıya varma girişimleri malesef komiklikten öteye geçememektedir.

    ''lezbiyen kadınlar yorumlasa daha doğru olur'' derseniz anlayışla karşılanabilir. konu hakkında en sağlıklı bilgiyi, konunun öznesi kadınlarla daha fazla muhattap olan erkeklerin yapması en azından daha bilimseldir, veriye dayalı olur.
hesabın var mı? giriş yap