*

  • numarası 444 0 724. lakin kanser olmak istemeyenlerin aramaması gerekmektedir.
  • internet bankacılığında yaptığı bir arıza nedeniyle müşteri numarınızı bloke eden, size 0312 444 0 724'ü arayarak sorunu çözün diyen, ama hem ankara hem de istanbul numaraları aralıksız şekilde günlerce arıza veren hattır.
    ayrıca, bu hatta şifreniz olmadan görüşebileceğiniz kimse yoktur, hiçbir numarayı tuşlamadığınızda bağlanabileceğiniz bir operatör de yoktur, yani şifrenizi unuttuğunuz için bu hattı aramanız gerekirse kara tasalara düşebilirsiniz.
  • sanılanın aksine türkiye'deki tüm bankalar içinde yalnızca bir altın tuşla müşteri hizmetleri temsilcisine bağlanabileceğiniz tek bankadır. 444 0 724 aradığınızda 4 numaralı tuşa basma suretiyle müşteri temsilcisine anında yönlendirilirsiniz.
    ek olarak; 444 0 724 numaralı hat türkiye tarihinde bir bankanın aldığı ilk 444'lü numaradır. 7 rakamı günü, 24 ise saati temsil eder.
  • müşteri temsilcisinin diğer müşterilerle görüştüğü için asla sizinle görüşmeyeceği telefon bankacılığı hezimet hattıdır.
  • "işimiz halden anlamak" nakaratıyla arayanı halden hale sokan, dinlettiklerinin tam aksine insanı mutsuz eden hizmetsizlik sistemi...
    ne müşteri temsilcileriymiş be dedirten; üzerine allah allah, gecenin 11.de insanlar sıraya dizilmiş vakıfbank'a telefon açmışlar düşüncesinde boğan telefon bankacılığı!
  • hayatımda gördüğüm en dandik telefon bankacılığına sahip sistemdir.

    20 dakikadır o menüden bu menüye şutlayıp durdu beni. hiç bir işlem yapamadan götüme 20 dakikalık telefon görüşmesi soktu. üstelik teşekkür edip gene beklediklerini söylediler.

    her bir menü için ayrı şifre istiyor adamlar en sonunda sesli yanıt sistemine yeniden gönderip baştan alıyorsun. elimde bir sürü şifre var lakin yapılmış herhangi bir işlem yok.

    arayıp mevlasını bulmak isteyenler 444 0 724 ü denesin,mevlayı hemencecik buluyorsunuz,valla.

    benzeri için:

    (bkz: vakıfbank internet bankacılığı)
  • günlerce müzik dinleyebileceğiniz destek hattı. müşteri temsilcileri diğer müşterilerle el halısı dokuyor sanırım. yoksa bir müşteriyle bu kadar süre ne yapılabilir ki?
  • bırakıp kaçmış olmalılar, 27 dakikadır bekliyorum müşteri temsilcisine ulaşmayı. mümkünse aramayın.
  • tek ki,şinin çalıştığını düşündüğümüz dandik ötesi sistem. bağlanabilmek için for ingiliş pıres nayn bile yaptık ama yok. kimse bağlanmıyo. vakıfla iş yapan adamın aklına sokayım zaten.
hesabın var mı? giriş yap