• yasimla basim arasindaki farki umursamadan ve bana bunu hatirlatmadan da muhabbet edebilen insandir. ayni anda hem sevimli hem otoriter hem objektif hem bilge hem de ukala olabilendir. birkac ayda 15 kilo alip verebilendir. yüregimizi hop hop ettiren, siirler yazdiran, aciklanamaz giz dedigimiz öyle kalmasini icten ice istedigimiz seyler hakkinda, senden cok önceleri bilgi edinmis olandir. .tam ilk kivilcim heyecanini yasarken gizi aciklayip analiz yapandir. dolayisiyla cevresinde bilgiye ve gize ayni anda deger veren tüm canlilar tarafindan müthis bir hayranlik duyulan ve tabii ki sinir olunandir.

    valentine m. smith bir kaynak kitaptir. bilim hakkinda, incelik hakkinda, hayat hakkinda, babalik hakkinda , yalniz adamlar hakkinda, sevdikçe katlayip genisleyen evren hakkinda.
  • nickinin nereden geldiğini anlayanların yüzünde bir gülümseme bırakan yazar. bir ara yazara adını veren karakter hakkında da bir şeyler yazarım, şimdilik sizi şöyle alayım: (bkz: stranger in a strange land)
  • en son 11 yil once entry girmis kayip bir yazar.

    eşrefefendi sokak başlığında, 1950'lerde çocuk olarak bu sokakta yaşadığını belirttiği entry'sine denk gelip de baktım kimdir diye. kayıpmış.
hesabın var mı? giriş yap