• istanbulun olmayacak, kaymaklı (bkz: okazyon) bir noktasına dap yapı tarafından yapılmakta olan, ama konak değil de pazarda meyve sebze satar gibi bağıra çağıra reklamlarla pazarlamaya çalışan so called konaklar sitesi...
  • bu iğrençliğin reklamını her görüşümde içim acıyor. bunu yapanlara yakışan sıfatları buraya yazamıyorum ama bu şehrin ciğerini sökenlerin günahına ortak olup burdan ev alanlar da bu topraklara, insanlığa, çocuklarının geleceğine, yeryüzünde varolan tüm inançlara ihanet içindedir bunu unutmasın.
  • adı üstünde konak satıyorsunuz. prime time da reklam veriyorsunuz. milyonları olup bu tip lüks konakları alma gücüne sahip insanlar akşam oturup dizi mi izliyor anlamıyorum ki. zenginlik bu değildir kanımca. iki üç reklam sonrasında kfc'nin tavuklu,pilavlı,ayranlı,turşulu menüsünün reklamı var öyle bir prime time yani. hedef kitleye uygun hareket değil kanımca.
  • reklamların anladığım kadarıyla yeteri kadar yüksekten bakarsanız istanbul'da heryer size çok yakın gelir.
  • kesinlikle kız kulesine yürüme mesafesinde olmayan yerdir.

    (bkz: atma recep din kardeşiyiz)
  • hava lojmanları mı havacılar lojmanları mı ne derdik oraya eskiden. askeri bölgeydi orası. hangi ara özel mülke geçti? şebnem otururdu orada. babası hava subayı mı hava astsubayı mı neydi. bizim ilkokula eski amerikan school bus gibi lacivert bir servis otobüsüyle gelirdi o lojmandaki tüm çocuklar gibi. hava lojmanlarına giremezdik biz, yasak bölgeydi, büyülü bir yerdi. şimdi validebağ konakları olmuş/oluyormuş.

    hayat ne garip, lojmanlar, konaklar filan...
  • evimin dibinde yapılan hede.

    reklam filmi o kadar kolpa ki her gördüğümde ya gülüyorum ya hassiktir çekiyorum.

    her yere yakın anasını satiyim zaten.ben tecrübelerimle söyleyeyim size.metrobüs en az 15 dakika ki eğimi az da olsa bir yokuş çıkıyorsunuz.bu konakların az yukarısında oturduğumdan 10 dakika da gidiyorum ki ben normale göre hızlı yürüyen bir insanım.

    metro fln yakın demiştir kesin o da yalan.en yakın metro acıbadem durağı ki oraya gitmek yürek ister.acayip bir yokuşu var.baya da uzun bir yol.capitolün önünden geçecek üksüdar-çekmeköy metrosuna da en az 15 dakikası var onu da belirteyim.

    en komiği ise kız kulesi mevzusu.olm kız kulesi dediğin yer üsküdar salacak sahili anasını satiyim.bırak yürümeyi arabaya bile o üsküdar keşmekeşinde en az 20dk da gidiyorsun şanslıysan.yürüme mesafesi dedikleri yol en az 5km flndır yanlış hatırlamıyorsam navigasyondan.ki insanların adam akıllı yüreyecekleri bir yolda yok ortada.

    tek iyi yanı koşuyolu gibi bir yere çok yakın.evde çıkıp yürümeniz 5 dakika sürmez.her türlü mekan var her kesime uyar yani.

    ve son olarak bizim muhitimizde yapılan bütün böyle çalışmalardan nefret ediyorum.senesini tam hatırlamıyorum ama üniversiteye hazırlandığım senenin yazında başlamıştı bir tayfa daha.koşuyolu koru evleri me adı eski stfa yerine yapılan zıkkım.sabah uykularamı piç ettiler hem de kaç sefer.sonra acıbadem üniversitesi işin içine girdi.onlar da bi posta kafa sikti.şimdi de bunlar.ve buraya giren çıkan her harfiyat kamyonundan dolayı yolları çamur yürüyen insanlar için ızdırap bildiğin.he bu bütün istanbulda var şuan ama burda olmasından ayrı nefret ediyorum.
  • düşük faiz ve peşinata kanıp bi bakayım dediğim ancak en ucuz evi bankayı üstüme yapsalar anca alabileceğim konaklardir. 1milyon a ev mi olur yav!
  • böyle güzel şahane yerler nelere kurban ediliyor,tanrım görüyorsun değil mi bunları?
    gerçekten ciğerimi söküyorsunuz yaptığınız estetikten yoksun binalar ve rant uğruna kestiğiniz her ağaç için ciğerimi söküp atıyorsunuz.
    umarım birgün gerçekten şu ülke kendine gelirde yargılanacak herkes yargılanır aman ya.
hesabın var mı? giriş yap