• polis yolun az daha ortasında dursaymış daha iyimiş..
  • polisin hatalı olduğu kazadır. polis olması akan trafikte kendisine yolun ortasında durma hakkını vermiyor.

    3 adım öne gidip kaldırımda durmalıydı. geçmiş olsun.
  • polis hatalı, vali hatalı, şoför hatalı bence ülke komple hatalı. bu nedir arkadaş resmen fıkra gibi bir şey.
    neyse umarım sağlık durumu iyidir polis arkadaşın.
  • selam verip borçlu çıkmanın güzel bir örneğidir. acil şifalar dilerim polisimize. okullarda deyimler ve atasözleri konusu işlenirken video olarak çocuklara izletilmelidir.
  • yurdumda olabilecek türden bir kaza.

    şapkasından anlaşıldığı üzere çarpılan adam trafik polisi değil, trafiği idare etmiyor. güvenlik de sağlamıyor. akan trafikte, esas duruşta dinelip göz vali'de selam duruyor. yolun tam ortasında.

    görev yapmıyorken vızır vızır karayolunda bir resmi elbiselinin dikelmesi serbest mi? görev yapıyorsa akan trafikte selam durmak nasıl bir görev?

    asli kusurlu kesinlikle bu memur arkadaş. geçmiş olsun. inşallah ciddi bir sağlık problemi yoktur.
  • akan trafiğin ortasında duran polis hatalı. ama ona çarpan kuş beyinliyi ne yapacağız bilemedim. kaç metreden görüyor polisi. görüşü oldukça açık, engel yok. göz göre göre gelip çarpıyor. yaptığı frene bakılırsa son 3-4 metrede farkedip fren yapıyor. tahminimce şoför ya kör ya da telefonuyla oynuyordu.
  • arkadaş en az 100 metre boyunca önünde dikilen şahsı çarpana kadar fark etmeyen bir sürücü var ortada. bildiğin metrelerce öteden görmesi gereken kişiyi çarpana kadar görmüyor, en ufak fren dahi yok. yani şoför yola bakmıyor bile uzun süre.

    kendisine çarpılan şahıs kalp krizi de geçirse, o an öksürük krizine de girse o adam gelip çarpacak ona çünkü yolla alakası yok, dikkat ve konsantrasyon sıfır. 100 sürücüden 99'u o adama çarpmaz ancak bu kör ve dikkatsiz adam gelip çarpıyor ve insanlar sürücüyü boş verip sadece selam veren şahsı suçluyor.

    burada iki taraf da asli kusurludur. oldukça anlamsız bir kaza, gerçekten fıkra gibi.
  • aracı kullanan şoför de valiye selam veriyor galiba.
    yolun ortasındaki adamı görmemesinin başka açıklaması yok.şaka gibi ülkeyiz gerçekten.
  • umarım hatalı olan polis arkadaşın sağlık durumu iyidir. yarın vali hastanede ziyaret edip cumhuriyet altını hediye edilecektir. arkadaş selamını saygını belli esiyorsan et de, bu kadar şova gerek yok yahu. trafikte daha ciddi bir kazaya sebep olacak kadar biat etmeyin kimseye.
hesabın var mı? giriş yap