• van milletvekili murat sarısaç'ın van'daki evinde saklanan ve terör örgütüne eleman sağladığı belirlenen pkk/kck terör örgütü üyesi yakalandı.
    terörist y.d'nin hdp milletvekili sarısaç'ın da bulunduğu araçtan indirilerek gözaltına alındığı anlar, mobese kameralarınca kaydedildi.

    video linki

    kaynak
  • terör, yolsuzluk, haksız kazanç sağlayan kişilere, kurumlara yardımcı olan milletvekililenin dokunulmazlıklarını alıp yargılayacaksın.
    hatta ibret verici cezalar alacaklar ki, bir daha böyle olaylar yaşanmasın.

    rezalet bir olaydır.
  • sözde millet vekilin muhtemel ifade şöyle olabilir.
    şahsı tanımam otostop çekiyordu aracıma aldım.
  • kürt siyasetinin mecliste temsil edilmesini ısrarla savunan biri olarak rezalet ötesi bulduğum durum, şahıs gerçekten terör örgütü ile bağlantılıysa milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılıp ivedilikle yargılanması gerek. hdp de pkk ile arasına mesafe koymayı umursamadığı sürece hiçbir derde derman olamayacak.

    düzeltme: kişinin adı yunus durduymuş.
  • bunlar da işin bokunu çıkardı artık siyaset olarak yapılmayan davranışlar partiye mal edilip kapatılmalı aksi taktirde bu ibneler azacak
    halkların demokrat partisi olun derken terör örgütlerinin yardakçıları oldular şerefsizler
  • saklamasına bir şey diyemeyeceğim ama yakalanması çok ayıp oldu. üstelik yakalanan teröristin görevi dağa militan taşımakmış...

    milletvekili evinde yat kalk. ekmek elden su gölden. kandırılmış çıcukları ölüme yolla tamam işte. oooh...arada "demohrassi" falan dersin, tamam işte. kim bilecek?

    kürtler görün bunları. türklerinde kürtlerinde en büyük düşmanı bunlar.

    murat sarısaç ve pkk partisinin ne tepki vereceğini merak ediyorum. en çokta ab'nin tepkisini merak ediyorum. daha ne kadar alçalacaksın ab?
  • 600 vekil sayısı çok. 300e inmeli ve her vilayete bir vekil verilmekten vazgeçilmeli. gerekirse nüfusu az vilayetler ilçe yapılmalı.

    sonra bu ikinci seviye meselelerle ilgilenilebilir.
  • bu yaşanan bilmem kaçıncı rezilliktir, sıradan vatandaş birine küfretse hapse atan sistem, 50.000 kişinin katili bu it sürüsüne daha ne kadar tahammül edecektir. şerefli işini yapacak bir tane savcı, siyasetçi yok ülkede.
  • cezaevinde hatta idam sehpasında da ayırmamak gerek.madem müşterek noktalarda buluştunuz,buralarda da ayrılmayın.anca beraber kanca beraber.vatansever bir iktidar olsa bunların götünden kan alır da meydan boş olunca çok rahatlar maalesef.
  • hdp'ye veren seçmen arkadaşlar neler düşünüyor acaba ?? ben bir arkadaşıma sorduğumda " bu partinin pkk ile alakası yok." demişti. bu kaçıncı tesadüf ?? daha ne lazım anlamış değilim. yani yaptıkları her olayı bir a4 kağıda bassaydık, şimdiye 2 top a4 dosya hazırlanmış olurdu.

    düşünce yapılarını çok merak ediyorum. arkadaşımla çekindiğimden daha fazla sohbet edememiştim. sağduyulu, mantıklı birileri varsa bu partiyi destekleyen konuşmak, düşüncelerini dinlemek isterim.
hesabın var mı? giriş yap