• şehit jandarma kıdemli yüzbaşı mahmut topun şehit olduğu gün aynı bölgede gözaltına alınan kişilerin başına geldiği söylenen olay.
  • (bkz: mağduriyet is loading)

    bir haber kaynağı olarak mezopotamya ajans ?

    tanım : mezopotamya ajans ne amk dedirten hadise.
  • sanirim olumsuzluk iksiri icmisler ki ikisi de hayattaymis.

    yani 50-55 yasinda iki kisiyi helikopterden atiyorsun ve olmuyorlarsa, bayagi saglam bunyeleri varmis, ya da helikopter yerdeyken atilmislar.
  • köylülerin helikopterden değil de f-16'dan atıldığı, helikopter diyerek olayın yumuşatılmaya çalışıldığı da gelen bilgiler arasında.

    van'da meydana gelen olaydır.
  • a haber'de yayınlanmadığı sürece inanmayacağım olay.

    edit: https://www.tsk.tr/ 'deki haberlere baktım, "2 köylüyü helikopterden attık" diye bir şey göremedim. büyük ihtimalle haber yalan arkadaşlar.
  • bu haber eğer gerçek ise, bunu sayfalarına veya ekranlarına taşıyacak bir babayiğit medya yoktur.
  • işkenceye maruz kalanların kişiliğinden bağımsız olarak işkence suçtur ve insanlık dışıdır. işkenceyi alkışlayanların sağladığı meşruiyete dayanarak kurulan düzen, bir gün mutlaka alkışçılarına da zulmedecektir.

    "sonuna kadar devletin menfaatleri" tayfası bilmelidir ki mafya ile devletin farkı, devletin hukuka dayanmak zorunda olmasıdır. eğer hukuk dışı yöntemleri savunuyorsanız lütfen devlet menfaatlerinden bahsetmeyin. devletin bütünlüğünün önündeki en büyük engel sizin bu çarpık zihniyetiniz.

    edit: helikopterden atıldı veya atılmadı ne fark eder? devlet iki vatandaşını kamu görevlileri aracılığıyla tarlalarından alıyor ve bu vatandaşlar iki gün sonra darp görmüş şekilde hastaneye yatırılıyor. bu durum başlı başına bir problem değil mi?

    kaynak
    https://yeniyasamgazetesi.info/…staneye-yatirilmis/
    http://www.vanekspres.com/…ortaya-cikti-h17203.html
  • amına koyduğumun çocukları zirilyon tane yalan yanlış iftira yazıp yazıp duruyorsunuz. kaynağınız da tüm yüzölçümüyle götünüze girsin. defalarca karalama haberler yazmış bir müsveddeyi de kaynak olarak gösteriyorsunuz.

    he amk helikopterden attılar. dövdüler. mağdur ettiler. atom bombası haberi ne zaman çıkacak onu bekliyorum ben. onu da yazmazsanız sizin ta amınıza koysun bu ülke. yırtın kendinizi, siz bu ülkeyi bölemeyeceksiniz ama biz sizi ikiye bölecez.

    yok mu bu sitede moderatörler. atın bu yalan yanlış haber yazan lavukları.
  • uzay mekiğidir o helikopter olsa bilirdik
  • görsel
    pkk propagandası olan başlıklar.

    siz önce elektrik faturası ödeyin

    yazdık moderasyon silmiş.

    düşünün sözlüğün geldiği durumu
hesabın var mı? giriş yap