• kşke anasnıda sikseydi vatan haini şerefsizin..

    polise uzanan eller kırılsın , anası si*ilsin...
  • ucuz kurtulmuş canlı. birkaç yıl önce aynısını izmir limontepe'de deneyen başka bir karbon bazlı yaşam formunu polis vurarak* etkisiz hale getirmişti.

    (bkz: eğitim şart)

    (bkz: öğreneceksiniz)
  • polisleri kınıyorum, az bile yapmışlar. o pisliğin dişlerini eline vermeleri lazımdı
  • üst edit: "bunlara anlatamazsın boşuna uğraşma" minvalli çok mesaj geldi. hayır, haksızsınız. "polis şiddetini savunuyordum ama senin entry'den sonra fikrim değişti" diye mesajlar çok gelmeye başladı. tam olarak aynı noktaya gelemesek de özünde paralel bir fikre sahip olduğumuzu anladığımız birkaç kişiyle de mesajlaştım. üstelik bunlardan bazıları lafa küfrederek girmişti. o yüzden diyalog ortamı yaratmadan "bunlar anlamaz" dememek lazım. şu ana kadar fikrini değiştirmeyle hiç ilgilenmeyeceğim tek bir kişi çıktı onlarca mesaj arasında. adam gibi yazıştığınızda değerli fikirler ortaya çıkabiliyor kısacası.
    .....................................................................

    videoyu izledim. polis hala suçlu. polisin neden suçlu olduğunu polisten dayak yemeden anlayamayacaksınız. ben polis dayağı yemediğim halde polisin suçlu olduğunu biliyorum. siz ancak dayak yiye yiye öğreneceksiniz.

    edit: peki anlatalım. bir kere daha anlatalım. öncelikle videoda dayak yiyen eleman hiç umrumda değil. hatta belki dayağı hak ediyordur da. sen dövsen belki alkışlarım da. ama polis dövemez arkadaş. polise ya da devletin başka bir kolluk gücüne adam dövme yetkisi de veremezsin, dövdüğünde alkışlayamazsın da. apo dahil, feto dahil, en azılı tecavüz suçlusu dahil, seri katiller dahil kim olursa olsun istisna gözetmeksizin devlete dayak ve işkence hakkı tanıma. devlet bu ne yapacağı belli olmaz çünkü. bak yarın sen de aynı dayağı yersin. hiç ben vatanıma milletime düşkünüm saygılıyım deme. devletin kimi vatan haini göreceği konjonktüre göre değişir. sırf siyasi bir meseleden bile değil sudan bir sebepten polisi kızdırırsın dayak yersin. o zaman anlarsın. daha ileri giderler. çocuğunun önünde yersin o dayağı. namussuzun birine denk gelirsin, kolluğundan aldığı güçle karına kızına yavşar. o zaman anlarsın devlet tapıcılığının yanlış bir şey olduğunu. aklı başında hiç kimse hangisi olursa olsun devlet gibi değişken bir organizmaya insan öldürme ve işkence etme hakkı vermez. hiç kimse.

    öte yandan olayın ne olduğu da meçhul. varsayalım dayak yiyen adam pkk sempatizanı. şimdi sen bu polisler yüzünden artık hiçbir şekilde bu adamı ve sülalesindekileri toplumunun içine geri çekemezsin. gitti. o şans geçti. devletin insanları terörden ve terör sempatizanlığından vazgeçirmek için atacağı bütün demokratik çabaları iki tekmeyle bitirdin. belki de bu polise kızıp 3-5 kişi daha dağa çıkacak ve o çıkanlar da bir gün başka bir polisi ya da askeri şehit edecek. gördün mü? terör karşıtlığı gerekçesiyle alkışladığın polisler başka polislerin dolaylı yoldan ölümüne sebep olacak bir şekilde.

    hala anlamadıysan sen bilirsin. dediğim gibi eninde sonunda döve döve öğretirler sana.

    edit 2: mesela sözlükte cicatrix4 nickli bir puşt var. bu entry'den dolayı bana küfürlü mesaj atmış. bunu ben elime alsam yalvartana kadar döverim. hiç de acımam. ama polisler tutuklasa ve 'istersen dövelim" deseler sakın ha derim. anladık mı aradaki farkı?

    edit 3: yazmayı bile gereksiz buluyorum ama illa ki tek taraflı baktığımı düşünecek olanlar vardır: tabure mi neyse onu atan kişi de suçlu ve mutlaka hapisle cezalandırılmalı.
  • polisin yine de vurmaya hakkı yoktur. cezası neyse çekecektir zaten. kenidince adalet dağıtmış polisler.
  • sözlük suserlerimizin deli gibi duyar kastığı başka bir olay. polis şahsa hakettiği şekilde müdahale etmiş, polise bu şekilde mukavemet etmenin ne kadar aptalca bir fikir olduğunu bu yaşam formunun kafasına vura vura öğretmişlerdir.

    (bkz: sikerler kamil hepimizi sikerler)
  • bu olay dünkü polis vahşetini haklı göstermez. memleket olarak kafayı yedik. hayırlı olsun.
  • o zaman polis herkesi öldürebilir. ha atom bombası ha tabure.
  • hevaldir. hala bık bık öten hevallerin suratının ortasına demir tabure fırlatacaksın. sonra iki yüzlü hukuk-adalet arayışlarını görürüz. her haltı yiyeceksin polis vurunca suçlu. yersen.
hesabın var mı? giriş yap