• tul perdelere ozel deterjanmis. ise yariyor mu bilmiyorum ve umrumda da degil ama bu deterjan buna ragmen ilgimi cekmeyi basardi. zira reklamlarinda tullerine turku cigiran bir kadin yer aliyor. (bkz: ya ben lan neyse bir sey demiyorum)

    "beyaz tuuul bembeyaz tuuul- aaaa!"
  • antipatik bir reklama sahip ürün. aaaa aaaa aaaaaaaadan başka bişey yok. o an insan kırası geliyor televizyonu. çok düşünmüşler mi acaba bu reklamı yapmak ve yayınlatmak için.
  • insanı boş yere stresi sokan bir reklam filmine sahip temizlik malzemesi marka.

    onlar aaaaaaaaaa diye haykırdıkça, acaba babam ne zaman kalkıp, televizyona iki el ateş edecek diye beklemekten helak oldum. en sonunda o reklam başladı mı, odayı terkediyorum. neden beni mutsuz ediyorsun evren!!

    annemin dediğine göre işe de yaramıyormuş. bence en iyisi, ben nerden bileyim aaaaaaaaaaa !!

    işe yaramayan ve oldukça gerilimli reklam filmine sahip temizlik ürünü.
  • durduk yere küfür ettiren bir reklama sahip marka.
  • kadina siddeti korukleyen reklamlara sahip urun.

    beyaz tul bembeyaz tul sarkisini soyleyen kadini ya da aaaaaaa diye bagiran kadinlari gordukce gidip teker teker agizlarina vurasim geliyor arkadas.

    kimin fikriyse allah onun belasini versin.
  • hâla ısrarla ekranlarda gösterilerek sinir katı sayısını artırmayı devam ettiren bir reklamı olan ürün.
    nazo, dabi dabi mısır çerezi gibi ürünlerin reklamlarına maruz kalmış biri olarak bu ürünün reklamı benim gibi birini sinir ediyorsa ülkenin çoğunluğunu haydi haydi sinir etmiştir hatta birçoklarının aklından tv'yi tuttuğu gibi balkondan aşağı atma fikrini geçirtmiştir.

    bir şeye daha değinmek istiyorum: oynayanların kadın olması bir şeyi değiştirmez; erkekler de böyle gıcık ses çıkarsa kuşkusuz herkes aynı tepkiyi verirdi. demek istediğim ülkedeki kadına şiddeti kesinlikle onaylamayan hatta karşı çıkan biri olarak yazıyorum bu entry yi. burada bu reklamı sinir bozucu bulanların kadına şiddeti doğru bulduğunu söylemeye çalışacaklara şimdiden kendi adıma cevap vermiş olayım.
  • kendi halimde televizyon izlerken birden bire aaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa şeklinde çemkiren üç kadın sesi ile reklamlarda boy gösteren üründür. ben bu reklamı yazanın, bunu beğenen pazarlama müdürünün, pazarlama müdürünün gazıyla bu reklamı kabul eden üst düzey yöneticinin gelmişine geçmişine bu reklamı 1 gün boyunca zorla izleterek işkence etmek istiyorum.

    ha bu arada eve o vanishi sokanı sksinler. bu kadar net nefret ettim.
  • kullanıldığında perdeleri ekstradan beyazlatan ve bunu net bir şekilde belli ettiren ürün.
hesabın var mı? giriş yap