• kastettiğim şey jean pantolon değil arkadaşlar.

    vanlıların binadaki kot seviyesini bilmemesinden bahsediyorum. bunu neye binaen mi söylüyorum? sahibinden.com'da hobisel amaçlı ev bakma ritüellerimde dikkatimi çekti bu durum. bir değil, iki değil, 10 değil.. sadece sahibinden satanlar da değil. emlakçılar bile 4. kattaki daireye kot 4 diye yazıyor. merak ediyorsanız sahibinden.coma girip van'dan rastgele evlere bakın. dediğimi göreceksiniz.

    kardeşim size katın kot olduğu yalanını kim söyledi? aranızda vanlı olanlar varsa uyarsın lütfen arkadaşlarını.

    tşk.

    edit: entrimi vanlıları küçümseme ya da hakaret olarak anlayan arkadaşlar olmuş, gelen mesajlardan anladığım kadarıyla. bu tip galat-ı meşhur denen hatalar pek çok yerde olabiliyor. bir hatalı kullanım o kadar yaygınlaşıyor ki, norm haline geldiği için siz bile bile hatalı kullanımda bulunmak zorunda kalıyorsunuz. zira norm haline gelen galat-ı meşhur sizin anormal algılanmanıza neden oluyor.

    işte bu entriyi, bahsettiğim hatalı kullanım galat-ı meşhur haline gelmesin diyedir.

    yazdığımı bu şekilde algılasınlar vanlı dostlarım.

    ayrıca link ver kim cahilmiş anlayalım diyen arkadaş olayı cehalete indirgemiş. kimse bir hatalı kullanımla cahil olmaz. insanları da rencide etmemek için kişilerin ilanlarını bilinçli olarak vermedim. ama cahil olmayan kişi internette ilan araması yapabilip dediğimi tesbit edebilir.
hesabın var mı? giriş yap