• vaporesso'nun 2018'in son aylarında çıkarttığı, omni board 4.2, 2" renkli tft ekranlı ve dokunmatik tuşlara sahip, çift 18650 pil alan, 220w, revenger e-sigara serisinin devamı niteliğindeki ürünlerinden sonuncusu..

    kiti içeriğindeki yeni skrr sub-ohm tank, 8 ml kapasiteli ve eski gt serisi coil'ler ile eski tanklara sığmayacak devasa ebatlardaki yeni qf mesh coil'leri kullanıyor. qf serisinin biraz tat konusunda hafif olduğu söyleniyor ki ben içinden çıkanı dahi kullanmadım, eski gt ccell'lerimden memnunum, dolayısıyla bilemiyorum. tankın tasarımı da sıçratma sızdırmaya karşı eski tanklardan daha da korumalı olması yönünde yapılmış. ve bu sorunların hiçbirini yaşamadım.

    vaporesso'nun diğer kitlerine kıyasla hala (bu klasman için) minik tefek olsa da, ağırlığını hissettiren bir ürün. tankın dolumu için çocuk kilidi vazifesi gören bir mekanizmaya sahip olması da kimilerine can sıkıcı gelse de beni rahatsız etmedi. ki vidalı drip tip'ini standart contalılarıyla değiştirerek iptal edebiliyorsunuz. her ne kadar duman makinesi, likit ve batarya canavarı gibi görünse de (ki standart kit içeriğinin ibreyi 11'e dayayarak kullanımı aynen bu sonucu doğuracaktır), omni board'un geniş özellikleri ve geniş sayılabilecek coil seçeneği sayesinde istediğiniz kıvamda kullanılabilen, epey çok yönlü, fakat görece fiyatlı bir ürün.

    bulutlarda gezmek gibi bir takıntım yoktur, dolayısıyla günlük olarak gayet düşük güçlerde kullanıyorum, ve epey memnunum. benim için günde bir kere doldur, keyfine bak makinesi.
  • kasım 2019'dan beri bir tanesini kullanmaya çalışıyorum. ama artık akıtma sorunu o kadar bıktırdı ki her yerimden peçete fışkırıyor. sürekli yanımda gezdirip içen birisi değilim, gün boyu evde duruyor akşam bir iki saat takılıyorum zaten. sorduğum bir iki yerde bunun normal olduğu söylendi. gün boyu coil likiti emiyor daha sonra da salma yapıyor diye. fakat aktif olarak içtiğimde de aynı akıtmayı yapıyor.
    almayı düşünen olursa bu bilgiyi es geçmesin..
hesabın var mı? giriş yap