• bugun itibariyle baslattigim hareket.

    biz turkler gecmisimizle ovunmeyi cok severiz. fakat konu gelecek nesillere ovunulecek seyler birakmaya gelince cuvalliyoruz.

    teknofest'te yapilmis veya yapilacak projelerle bos bos gurur duymak yerine, neden kendi hayatini bu projelerde calismaya adamiyorsun?

    asagidaki her olay, diger ulkelerin bizi gucsuz gormesinden kaynaklaniyor. bize yaptirim uygularlarsa bizi hizaya cekeceklerini, onlara muhtac oldugumuz icin ulusal guvenligimiz bile konu olsa geri adim atacagimizi zannediyorlar. her serden bir hayir devsirme dusturuyla, bunu avantajimiza cevirmeliyiz.

    (bkz: 12 ekim 2019 almanya'nın silah satışını durdurması)
    (bkz: 12 ekim 2019 fransa'nın silah satışını durdurması)
    (bkz: 12 ekim 2019 arap birliği açıklaması)
    (bkz: ab'nin türkiye'ye ambargo uygulaması)
    (bkz: abd'nin türkiye'ye ambargo uygulaması)

    bu dakikadan sonra her turkiye cumhuriyeti vatandasi kendine asagidakileri vazife edinmelidir:

    1) en az bir konuda uzmanlik derecesinde cok iyi olmak. bu yazilim, marangozluk, muzik, spor, muhendislik, edebiyat vb. alaninda olabilir. herhangi bir kisitlama yok. amac vasat olmayi reddetmek.

    ulkeye katma deger getirecek seyler uretmek icin her vatandas, ilgi ve yetenekleri dogrultusunda kendi uzun vadeli hayat planini gelistirmekle mukelleftir. elinin altinda internet var ve artik bahanen yok. her gun en az 1 saatini ayirdigin bir konuda 5 yil sonunda 1600 saatlik bir egitimin olacak. bu uzmanlik icin yeterli bir sure.

    2) finansal acidan ciktinin, girdiden daha fazla olmasi. yani uretimin, tuketimden daha fazla olmasi.

    bacanagina, is arkadaslarina hava atmak icin bir bmw 3.20'ye ihtiyacin yok. ıtibardan tasarruf olmaz lafi bu ulkeye yapilan en buyuk ihanettir.

    bu hareketle tek bir kisinin bile hayatini degistirebilirsem ne mutlu. yuzlerce insanin bu hareketi destekleyeceginden kuskum yok.
hesabın var mı? giriş yap