• ingiliz zırhlısı malaya gemisine 20 bin altın ile binip kaçan bir vatan hainidir.

    paşa'nın da dediği gibi “gaflet,dalalet, hıyanet” içindeydi. bağımsızlık isteyen yürekli subaylar için idam fermanı çıkarttı.
    yurdu işgal edilirken beşinci karısı ile zevk-ü sefada idi

    en sonunda papa'nın da heykelini diktirip gitti.
  • kemalistliği tartışma götürmeyen şevket sureyya aydemir, tek adam adlı kitabında vahdettin'in vatan haini olmadığını ısrarla söylemektedir.

    vahdettin vatan haini değildi ama korkak ve pasif bir padişahtı. ingilizlere boyun eğeceğine anadolu' ya gecip direniş hareketine öncü olsaydı, bugün okuduğumuz tarih çok farklı olacaktı. ee ne de olsa tarihi kazananlar yazar değil mi?
  • vahdettin'i aklamaya bırakın necip fazıl'ı nazım hikmet gelse yetmez diyeceğim sanrıdır.
  • yazık şu milletin kafasına. tarih kitaplarında bile yazmaması gereken bir adam için günlerini, aylarını, yıllarını tartışmakla, zavallı bir vatan haini için kamplara bölünmekle geçiriyor. bu milletin bulunduğu seviye aslında turizm bakanlığı'nın hazırladığı (bkz: enjoy i'm vaccinated) seviyesinden kesinlikle daha fazla değil. millet niye celallenmişti anlayamamıştım zaten.

    20 bin altınla kaçan adamın cenazesinin rehin kalmasının en büyük nedeni, gittiği yerde de, sanki padişahmış gibi şatafat içinde yaşamasıdır. gelene gidene kese kese altın dağıtırsan en sonunda cenazen rehin kalır. bu arada bildiğim kadarıyla altınlar kendi parasıdır.
  • 20 bin altınla kaçtığı söylenen adamın cenazesine esnaf tarafından neden el konulmuş onu da söyleyin bari bilelim.
  • vahdettin hain midir değil midir tartışılabilir ancak oy devşirmek için atatürk'ü ve eski sultanı kullanmaya çalışanların hain olduğu tartışmasızdır.
  • buna vatan dostu diyen fetöye peyğamber der.. dedi de.
  • anasının hörekesi.. yahu neyse ne.. çok da tınnn.. amk.. zerre kadar da umurum da değil.. bu ülkenin tartışacak, konuşacak başka sorunu yok mu anlayamıyorum? kısır döngü dediğimiz tam da budur işte!

    tamam amk.. vatan dostu olsun vahidüttin... yarından itibaren de ilk 10 ekonomi arasına gireriz artık.
  • yapay gündem bunlar

    kimseye faydası yok

    pek yakında bunun kahraman damat ferit versiyonuda çıkar

    bu hainide bize kahraman diye savunanlar ortaya çıkacaktır
hesabın var mı? giriş yap